Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Atara atar gidere gider!
        1

        Ebru AYAZ / HABERTÜRK MAGAZİN

        Yıldızlar artık eskisi kadar uzak değil. Geçmişte gündelik halleri merak konusu olan, suretini ancak sahnede, ekranda ya da perdede gösteren ünlüler, şimdi sosyal medya hesapları sayesinde adım adım takip edilebiliyor. Ünlülerin sosyal medyadaki paylaşımları kimi zaman eleştiri oklarının hedefi haline gelirken, yıldızlar takipçilerine laf yetiştirmeye kalktığında ortalık karışıyor. İşte ünlülerin takipçileriyle imtihanının kısa tarihi.

        2

        ‘Astronot sanki p..’

        Vine fenomeni Hakan Hepcan’ın ünlü komedyen Cem Yılmaz’a, Twitter’ın imajına zarar verdiğini söylemesine “İmajı da sana sormayalım, yakma kendini şurada şimdi. Yazık sizi okutan hocaya. 2015 yılında hâlâ imaj diyor. Astronot sanki p...” tweet’ini atmıştı.

        3

        ‘Ait olduğunuz yer fotoğraflarımın altı’

        New York’ta polis memurlarıyla çektirdiği fotoğraf çok eleştirilen Nesrin Cavadzade, takipçilerine “Derin değilsin, entelektüel değilsin, sanatçı değilsin, eleştirmen değilsin, şair değilsin. İnternete erişimin var o kadar! Ait olduğunuz yerde kalın, yani fotoğraflarımın altında” yazınca tartışma alevlenmiş, Instagram hesabı kapatılmıştı.

        4

        ‘Seni bulacağım şovu göreceksin’

        Arda Turan “Reklam yıldızlığından arta kalan zamanlarında futbolunu geliştirmeye çabalamanı tavsiye ederim. La Liga’nın en kötü 11’ine girerek ülkemizi gururlandırdın. Hayat sana güzel, şova devam” yazan takipçisine “Seni bulacağım şov nasıl olacak göreceksin!” demişti.

        5

        ‘Siz çok güzelsiniz’

        Fotoğrafına “Çirkin” yorumunu yazan takipçisine “Baktım siz çok güzelsiniz” yazan Çağla Şıkel “Niye bu kadar atarlısınız” diyen takipçisine de “Mutsuz insan sevmiyorum” demişti.

        6

        ‘Hakaret edenler engellendi’

        Yeni klip haberini Instagram’dan duyuran ünlü popçu Murat Boz, ‘Eski Murat nerede’ etiketiyle olumsuz yorum yapan fanlarını silmişti. Takipçi sayısı azalan ünlü şarkıcı, “Şahsıma hakaret eden takipçiler engellendi” açıklaması yapmıştı.

        7

        ‘Kıskanma güzelim’

        Eşiyle çektirdiği fotoğrafı ‘Aşkım, kocam’ notuyla paylaşan Buse Terim Bahçekapılı, “Kadın kocam yazarken kendinden geçiyor ya bu nedir? Kızım evde kalmazdın sen zaten. Allah mesut etsin” yazan takipçisine “Kıskanma güzelim, otur hazmet. Sahip olduğum adama aslan gibi ‘Kocam’ diye hitap ederim tabii. Sende yok diye bu kadar belli etme” demişti.

        8

        ‘Tahammülüm yok’

        Bu yıl dünya evine giren Burcu Kara, “Takriben ne zaman eşinden ayrılacaksın? Söyle de bilelim, 3 ay, 4 ay?” yorumuna “Asla tahammülüm yok artık bu kadar kötü niyetli yaratılanlara. Böyleleri nasıl bir ailede doğmuş, nasıl evlilikler görmüş bilmiyorum” yazmıştı.

        9

        ‘Balık yağı öneriyorum’

        Eski eşi Murat Pilevneli ile evliliğinden olan kızının, babasıyla tatil fotoğrafını paylaşan Tuba Ünsal, “Beraber mi tatile çıkılmış kafam basmıyor. Çok karmaşık orada çocuk burada çocuk. O çocuklar için herkes ilk yerinde kalsaymış ya” yazan takipçisine “Kafanızın daha basması için balık yağı öneriyorum” demişti.