Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ünlülerin evleri
        1

        Eşi Mirgün Cabas'tan sürpriz bir kararla boşanan Tuba Ünsal'ın Şile'de 550 bin dolara 350 metrekarelik 5 oda, 1 salon ev aldığı konuşuluyordu.

        2

        Oğlu Civan Mert ve kızı Sare ile yaşayacak olan Ünsal, evini tepeden tırnağa dekore ettirdi.


        3

        Tuba Ünsal evinin salon fotoğrafını "yeni ev yeni hayat" notuyla Instagram'da paylaştı.

        7

        Ünlü isim, yeni dairesi için aylık 5 bin TL kira veriyor.

        8

        LOS ANGELESLI ÇAĞATAY! 4 AYLIĞINA...

        Oyunculuk ve dil eğitimi için ABD’de olan Çağatay Ulusoy, Los Angeles’taki lüks bir evi 4 aylığına yaklaşık 580 bin TL’ye kiraladı.

        9

        Takvim'in haberine göre, Türkiye'deki başarısını Hollywood'a taşımak için 3 aydır ABD'de olan Çağatay Ulusoy, İstanbul'daki konforundan da vazgeçmedi.

        10

        İngilizce'nin yanı sıra dünyaca ünlü yıldızlarla çalışan oyuncu koçu Lori Lively'den ileri oyunculuk dersi alan Ulusoy, kalacağı ev için de servet harcadı.

        11

        Los Angeles'ta aylık kirası 35 bin dolarlık (yaklaşık 135 bin TL) 3 oda 1 salon havuzlu dubleks villa kiralayan ünlü oyuncu, 4 aylık kirayı da peşin ödedi. Hollywood starı olmak için büyük bir özveriyle çalışan Çağatay Ulusoy'un cebinden sadece konaklama için toplam 150 bin dolar (580 bin TL) çıktığı öğrenildi.

        12

        Ayağını yerden kesmek için de kesenin ağzını açan ünlü oyuncu, günlük 100 dolara (387 TL) Wrangler Rubicon model cip kiraladı.

        16

        Cadde'nin haberine göre, Geçen yaz turnede olduğu sırada Kadıköy'deki konutuna hırsız giren Sıla, taşınma kararı aldı. Bir süredir arayışlara devam eden şarkıcı, tercihini Galata'dan yana kullandı. Galata Kulesi manzaralı evleri inceleyen Sıla, ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in de oturduğu bir apartmanda karar kıldı.

        17

        Arka cephesi denize bakan, iki oda ve bir salondan oluşan daire için ev sahibiyle anlaşan şarkıcı, eşyalarının buraya sığmaması üzerine, yandaki daireyi de aldı.

        18

        Çözümü iki evi birleştirmekte bulan Sıla'nın toplam 4.5 milyon TL ödeyeceği iddia edildi. Şarkıcının iç mimarlarla görüşmeye başladığı da konuşuluyor.

        19

        15 yıllık modacı Siren Ertan, Bebek’teki yalı dairesinin kapısını Maison Française Dergisi’ne açtı.

        20

        Boğaz’a nazır geniş bir salon, 5 oda, mutfak ve 3 banyodan oluşan dairesini kendisi dekore eden Siren Ertan mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

        21

        Siren Ertan “Yeni eve geçerken az eşya alırım. Uzun yıllar aynı eşyaları kullanmayı, onlarla anılarımın olmasını tercih ederim. Kendime ve erkek arkadaşım Ersin’e farklı, renkli sofralar kurmayı severim. Misafirim hiç eksik olmaz” diyor.

        49

        Durmaz, evin sadece dekorasyonu için özel bir mimarlık ofisiyle 200 bin liraya anlaşma imzaladı. Evin içi bu şirket tarafından tamamen yenilenecek. Banyo ve yatak odasının duvarları ile zemininde de yurtdışından getirtilecek taşlar kullanılacak.

        50

        Kerimcan Durmaz, Beykoz'a yakın dostu Demet Akalın'a komşu olmak için taşındığını açıklamış, yeni evini ünlü şarkıcıyla birlikte gezmişti.

        51

        Işıl-Rüştü Reçber çifti yeni evleri için masraftan kaçmadı.

        52

        Posta'nın haberine göre, ünlü çift Beykoz’dan 10 milyon TL’ye aldıkları havuzlu bahçeli, 4 katlı villalarına geçtiğimiz günlerde taşındı.

        53

        Işıl Reçber dekorasyonu A’dan Z’ye yeniledi. Rüştü Reçber eşinin evde her istediği değişikliği yaptırdı, lüks eşyalar için de kesenin ağzını açtı.

        54

        İddiaya göre; 800 bin TL harcadı. Işıl Reçber birkaç gün önce de bir AVM'deki ünlü bir mağazadan aldığı yemek takımına 28 bin TL ödemiş.

        58

        Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 29 Haziran’daki düğünlerinden önce İstinye’de bir dairede oturuyordu. Bu ev Fahriye Evcen’e aitti.

        59

        Posta'nın haberine göre, çift, Beykoz'da 4 katlı, bahçeli ve havuzlu bir villa kiraladı.

        60

        Aylık 15 bin TL ödeyecekleri lüks villaya önümüzdeki günlerde taşınacaklar. Çift yeni evleri içinde mobilya siparişi verdi.

        64

        İç mimar Alara Koçibey, Çubuklu'daki villasına 3 yıl önce taşınmış. Ancak 'terzi kendi söküğünü dikemez' misali 330 metrekarelik evinin dekorasyonunu bitirememiş.

        65

        Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan Alara Koçibey "Taşındığımdan bu yana 3 kez salon değiştirdim. Daha yapmak istediğim çok şey var. Misafir ağırlamayı çok seviyorum. İşlerim de yoğun. Bu yüzden evin eksiği bitmiyor" diyor...

        66


        Alara Koçibey'in evinin salonu...

        85

        Çağla Şıkel ile Emre Altuğ 2008'de evlenip 2015'te boşandı.

        86

        Model ve sunucu Çağla Şıkel, oğulları Kuzey (7) ve Uzay (5) ile yaşadığı Balmumcu’daki 800 metrekarelik dört katlı villasının kapılarını InStyle Home için açtı. Emre Altuğ da çocuklarından ayrı kalmamak için birkaç adım uzaklıktaki evde oturuyor.

        87

        Çağla Şıkel'in evini görenler 'Sanki Emre hala bu evde yaşıyor' yorumunu yapıyor. Çünkü hala evin duvarlarında Emre Altuğ'a ait onlarca fotoğraf var... Çağla Şıkel, Emre Altuğ'un da olduğu aile fotoğrafını salonun baş köşesine asmış...

        88

        Çağla Şıkel "Boşansak da aileyiz. Çocukların sağlıklı büyümesi için fotoğrafları kaldırmadım. Tersine sayılarını arttırdım. Ben de baktıkça 'ne güzel bir aile olmuşuz' diye düşünüyorum." diyor...

        89

        Bu bölümü Emre Altuğ dekore etmiş. Duvarda oğullarıyla çekildiği fotoğraflar var... Emre Altuğ çocukların oyun odasında da baş köşede.



        90
        97

        Takipçileri “Ev gerçekten senin mi, bu kadar zengin misin?” diye yazdı. Tanyeli “Nazar etme ne olur, çalış senin de olur. Yıllardır sahnelerde ter döktüm. Karşılığını aldım” dedi.

        98

        Ünlü oryantal Tanyeli, 2014 yılında Bursalı işadamı İlker Sünnili’yle nikâh masasına oturmuştu. Bodrum'da aile arasında küçük bir törenle evlenen Tanyeli daha sonra Avustralya'da düğün yaptı.

        99
        103

        Usta oyuncu, 600 metrekarelik o evde çok mutlu olduğunu söylüyor: “Evde dolaştığım şortumla çarşıya, pazara her yere gidip gelebiliyorum. Buraya çok alıştım. Kapım çalsa ‘Kim o?’ diye seslenmiyor, kimseden korkmuyorum. Bu rahatlığı seviyorum işte...”

        104

        "20 YIL ÖNCE SALAŞ BİR BİNAYDI"

        “Torba sahilindeki bu evi ilk kez 20 yıl önce Memduh Ün ve Kemal Sunal ile görüp beğenmiştim. Salaş bir binaydı. Satın alıp bu hale getirdim.

        105

        Tüm odalarına 60 yıl boyunca biriktirdiğim ödüllerimi, fotoğraflarımı, film afişlerimi, kitaplarımı ve benim için çok özel olan eşyalarımı yerleştirdim. Bir bakıma müze oldu.”

        121

        Bir güzellik uzmanını da işe alan Gündeş, artık kişisel bakımıyla ilgili tüm ihtiyaçlarını evinde karşılayacak.

        122

        İŞTE ÜNLÜLERİN EVLERİ

        Modacı Nedret Taciroğlu ve işadamı Ali Taciroğlu’nun kızı Yasemin Taciroğlu, Abdülmecid’in sadrazamı için inşa edilmiş Sarıyer’deki ikinci derece tarihi eser bir yalıda yaşıyor.

        123

        Evinin kapılarını InStyle Home için açan Taciroğlu, şunları söyledi: Burası orijinaline uygun olarak tamamen yenilendi. Biz, satın aldıktan ancak altı yıl sonra içine yerleşebildik. Bina 1901’de Abdülmecid’in sadrazamı için yapılmış. Annemin dekorasyonunda emeği büyüktür.

        124

        Benim çocukluğum Bebek’te geçti. Sarıyer’e taşındıktan sonra burayı da çok sevdim. Huzurlu ve sakin bir hayat sunuyor çünkü.

        125

        Burada herkesin kendine ait ferah yaşam alanları bulunuyor. Ben evdeysem ağırlıklı odamda vakit geçiririm. Tüm ailenin ortak buluşma noktası ise üst kattaki salondur.

        126

        Hatta bunun için annem buraya vakti zamanında bir marangozhane bile kurdurmuştu. Detaylara çok önem verir. Örneğin evin tırabzanları Paris’teki Louvre Müzesi’nin metro durağından esinlenilerek tasarlanmıştır.

        127

        Bu tarz bir evde büyümek doğal olarak dekorasyon zevkimi de etkiledi. Dekorasyona da yaş aldıkça ilgi duymaya başladım. Ben klasik tarzı kendime uzak bulmuyorum. Yüksek tavan ve geniş mekanlarda kendimi daha iyi hissediyorum. Gri ve antrasiti de renk olarak görmek isteyebilirim. Benim moda anlayışım doğal ve rock-chic’e yakındır. Ama böyle romantizm etkisinde olan kıyafetleri de seviyorum. Örgüler, pastel tonlar, çiçek ve kelebek desenler hem bizim koleksiyonda hem de benim tarzımda hakimdir.

        128

        Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin TL ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

        129

        Günaydın'ın haberine göre; ünlü oyuncu eve 2,5 milyon dolar ödedi.

        130

        Çift, iki ay önce satın aldıkları villaya haziran ayında taşınacak.

        131

        Sunucu ve manken Esra Eron, Ulus’ta kızı Alya ile yeni taşındığı çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

        132

        "Daireyi emlakçı aracılığı ile buldum. İçine girdiğimde çok eskiydi ama mekanların genişliği ve evin aydınlık oluşu hoşuma gitti. Kendi zevkime göre baştan sona burayı yenileyince seveceğimi çok iyi biliyordum. En önemlisi kızımın okuluna da yakın.”

        133

        “Annem Meziyet De Andria dekoratördür. Ondan dekorasyon konusunda çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Burası yapılırken alanlarının ferahlığına ve yatak odamın otel süiti konforunda olmasına önem verdim.”

        134

        "Crystal ve Harmony isimleri altında iki koleksiyon halinde sunulan ürünlerimizin esansları Hollanda’dan geliyor."

        135

        “Evde maskülen stil sevdiğime karar verdim. Yerde koyu gri seramikler ve salonda koyu parke hoşuma gidiyor.”

        136

        “Kızımı sabah erkenden okula yolladıktan sonra mutlaka spora vakit ayırırım. Bu pilates veya Belgrad Ormanı’nda koşu olabiliyor ruh halime göre.”

        137

        "Hatta bu durum kanaldaki arkadaşlarım tarafından espri konusu bile oluyor zaman zaman. Onlar abur cubur yerken benim kinoalı salatama takılmadan edemiyorlar. Ben eriği bile tek başıma yerken güzel bir tabağa koyarak yerim. Bu durum misafirlere özel değil yani."

        138

        Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, evinin balkonundan çektiği videoyu, Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

        139

        Akın'ın 180 derece Boğaz gören evi onlarca kişi tarafından beğenildi.

        140

        Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evinin kapılarını Renkli Sayfalar kameralarına açtı. Alptekin'in Kurtköy'de bulunan 3 katlı evinde sauna ve disko var.

        141

        Alptekin, mankenlik döneminden kalan dans etme tutkusu nedeniyle evin bir bölümünü disko yaptığını söyledi. Ünlü isim, evde zaman zaman aynanın karşısına geçip ışık ve müzik eşliğinde kendi kendine dans ettiğini belirterek, "Dışarıda değil, burada kendi kendime eğleniyorum" dedi.

        157

        Evdeki en dikkat çekici detay ise garajın da içeride olması. Aracı oturma odasının yanında.

        158

        Behzat Uygur bu durumu "Her gittiğimiz yerde otopark sorunu yaşıyoruz. Araba evin içinde olsun diye düşündük" sözleriyle açıklıyor. Otomobilin hemen yanında oturma alanı göze çarpıyor. Bu alanda bir de soba var. Behzat Uygur kış aylarında mandalina kabuklarını sobanın üzerine koyarak keyif yapıyormuş...

        159
        160
        161

        Yönetmen Kutluğ Ataman, memleketi Erzincan’da içinde stüdyo da bulunan bir ev yaptırdı. İşte yönetmenin ‘KA House’ adını verdiği evi...

        162

        Hürriyet'in haberine göre, yönetmen ve sanatçı Kutluğ Ataman, Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi film’ seçilen, Berlin Film Festivali’nden de özel ödülle dönen “Kuzu” filmini de çektiği Erzincan’da görenleri hayran bırakan bir ev yaptırdı.

        163

        Munzur Dağları yamacına inşa edilen ev, dünyaca ünlü tasarım sitelerinin de dikkatini çekti.

        164

        Ataman’ın içine stüdyo da yaptırdığı ev, çok sayıda yabancı siteye haber oldu.

        165

        Evin mobilyaları ev sahibi tarafından seçilmiş, aile yadigarı eski evden kalan tavan göbekleri tavana asılmış ve sanat koleksiyonundan bazı parçalarla iç mekan zenginleştirilmiş.

        172

        Tadilat çalışmalarına başlayan sevgililer, hem iç dekorasyonu hem de binanın dışını yeniliyor. 1.5 ayda tamamlanması planlanan inşaatla yakından ilgilenen çift, boş zamanlarını villada geçiriyor. Bir yandan da mobilya bakan ikili, tatlı bir telaşın içine girdi.(Cadde)

        173

        Evliliklerinin 32. yılını kutlayan Selami-Didem Şahin lüks dairelerinin kapısını InStyleHOME Dergisi'ne açtı.

        174

        Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış. Didem Şahin : Evimde antikayı özellikle istemedim. Çünkü başkalarına ait enerjinin evde dolaşmasını tercih etmem.

        178

        Selami Şahin “eşim mutfakta harikalar yaratır” diyor.

        179

        ÜNLÜ ÇİFTİN BEYKOZ'DAKİ RÜYA EVİ

        Üç yıl önce aynı dizide beraber rol alan ve geçtiğimiz yıl dünya evine giren oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’te yeşillikler içindeki bahçe dubleksi dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı.

        180

        İşte ünlü çiftin evinden kareler...

        187

        Çubuklu’da vadi manzaralı süper lüks bir villa satın alan ünlü sanatçı, Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar ve Türkan Şoray gibi isimlere komşu oldu.

        188

        10 YILLIK BİRİKİMİNİ EVE YATIRDI

        Zafer Ergin de Beykoz’u mesken tutan ünlüler kervanına katıldı. Usta oyuncu, 10 yıllık birikimiyle Beykoz Çubuklu’da doğayla iç içe bir villa aldı.

        189

        Anadolu yakasında ikamet eden Ergin, geçtiğimiz günlerde yeni evine taşındı.

        HT MAGAZİN / Serkan ÖZTÜRK

        190

        MURAT'IN TAŞINDIĞI EVE YERLEŞTİLER

        Yaz başından beri kendilerine uygun bir ev arayışı içinde olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti sonunda aradıklarını buldu! Çift, Murat Boz’un daha önce oturduğu Yeniköy’deki eve taşındı.

        191

        Akşam'ın haberine göre, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti, uzun üredir aradıkları evi sonunda buldu! Daha önce Şahan Gökbakar’ın Rumelihisarı’ndaki eski evine bakıp beğenmeyen çift, umudunu kaybetmedi ve hayallerindeki daireye kavuştu!

        192

        İkili, Murat Boz'un daha önce oturduğu Yeniköy'de bulunan 3 katlı, Boğaz manzaralı müstakil binaya taşındı.

        193

        Murat Boz ve Aslı Enver, sürekli zillerine basılıp rahatsız edildikleri için Kuruçeşme'de oturma kararı almıştı.

        194

        BİR YILLIK SÖZLEŞME YAPTILAR

        Bu durumu öğrenen Sarıkaya ile Bürsin, ilk fırsatta evi görmeye gitti. Binayı bir hayli beğenen çift, ev sahibiyle bir yıllık kira sözleşmesi yaptı. İkili şimdi ise aşk yuvalarının tadilat işleriyle uğraşıyor.

        195

        AŞIKLARIN ZİLLERİNE BASIP KAÇIYORLARDI!

        İkilinin, Yeniköy'deki villarının yanında bulunan ilkokul öğrencileri çiftin zillerine basıp kaçıyordu. Bu durumdan sıkılan çift, Kuruçeşme'ye taşınma kararı almıştı.

        196

        Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlüler kervanına katıldı.

        197

        Şu sıralar önümüzdeki haftalarda çıkaracağı ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ adlı albümü üzerine çalışan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yatırım amacıyla Etiler’de 2 milyon dolar değerinde müstakil bir ev satın aldı.

        HABERTURK MAGAZİN / Arif HÜR

        198

        45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı ‘Yeniden Yeni Yine’ albümü ile kutlayan Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

        199

        “Burada kızım, kedilerim ve köpeklerimle konforlu ve kalabalık bir hayat kurduk kendimize” diyen Nilüfer sözlerini şöyle sürdürdü:

        200

        “Acarkent, adı gibi kendi içinde küçük bir şehir. Her şey elimin altında. Şehre inmeden birçok işimi buradan halledebiliyorum. Yeşillikler içinde ve havası tertemiz. En önemlisi kızım Ayşe Nazlı’nın okuluna çok yakın.”

        201

        “Kadifenin sebebi kediler. Çünkü tırnak geçiremedikleri tek kumaş.On yıl önce resim yapma merakı başladı bende. Geçen yıl ressam Mahir Güven’in atölyesinde akademiye hazırlanan öğrencilerle birlikte ben de resim dersleri aldım. Şu sıralar biraz ara verdim gerçi ama yine başlamayı planlıyorum. Hatta ileride evin bir odasını atölye haline getirebilirim.”

        205

        Çakır, “Arnavutköy, Beşiktaş, Nişantaşı ve son durak Kuruçeşme. Ama en çok burayı sevdim galiba. İlk gördüğüm anda bana güzel bir duygu geçirdi ev. Daha önceki evlerimde ben toparlayıcı rolünde olmuştum. Belki de Oğlak burcu olma özelliğimden…

        206

        Ama burada tam aksini deneyimliyorum her gün. Sanki bu ev beni toparladı ve içinde bu yüzden çok huzurlu hissediyorum kendimi. Deniz gören, güzel ışık alan ve aynayla kaplı böyle bir eve ihtiyacım varmış meğer benim. Hiçbir evimde kendimi bu kadar seyretmemiştim.” diyor...

        207

        Ünlü oyuncu, "Evin içi oldukça zevkli tasarlanmıştı. Ben sadece eskimiş duvar kağıtlarını aslına uygun yeniledim o kadar. Bir de kendi zevkime göre mobilyalar ilave ettirdim. Bunlardan en önemlisi kitaplığımdır." ifadeleriyle sözlerini sürdürdü....

        211

        Atilla Saral uzun süredir oturduğu İstanbul'daki lüks villasını ve cipini sattı. "Her şeye sıfırdan başlıyorum, şöhretli hayatı bırakıyorum" diyerek Kuzey Ege'ye yerleşti.

        212

        Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.

        213

        Sevgilisi İnci Türkay ise İstanbul'daki işlerinden vakit bulduğunda soluğu Atilla Saral'ın yanında alıyor. Hello-Decor'a konuşan Atilla Saral 'bir daha asla dönmem' diyor...

        214

        DENİZDE DUŞ ALIYORUZ

        Atilla Saral'ın 7 yıllık sevgilisi İnci Türkay yeni hayatları ve ilişkisi için şunları söylemiş:

        215

        "Onunla övünüyorum. 53 yaşında ve her şeye sıfırdan başladı. Atilla burada doğa ve hayvanlarla çok mutlu. Tavuklar, horozlar, bostanımız her şey harika. Suyumuz kuyudan geliyor, sıcak su bile yok. Denizde duş alıyoruz. Masalar, banklar, aydınlatmalar hepsi antika pazarından yada tersanelerde sökülen eski gemilerden. Aşk delilik hali ve biz birbirimize aşığız"

        216
        217

        Oyuncu Tuba Ünsal, ailesi ile hafta sonlarını geçirmeyi sevdiği geniş bir çam ormanının içinde yer alan Şile'deki müstakil evinin kapılarını InStyle Home için açtı..

        218
        219

        Ünsal şu açıklamaları yaptı: “Şehirden kaçma ve dinlenme durağım. Harika komşulara sahibim burada. Arnavutköy’deki evimden çıktıktan kısa bir süre sonra burada olacağımı düşünmek hoşuma gidiyor. Hem şehirden uzak hem de yakın olma hissi bir arada.”

        220
        221

        “Kışın hafta sonları da geliyoruz. En çok çocuklar seviyor burada olmayı. Bazen diğer aile bireyleri ve arkadaşlarımız da bize katılıyor.”

        222

        Şevval Sam, çekim maratonuna kısa bir mola verdi, Cihangir’deki evinde InStyle Home ekibini ağırladı. Sam’ın erkek arkadaşı Sarp Maden ve dört kedisiyle yaşadığı daire, renkli ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

        238

        Melisa Aslı Pamuk evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. 2011 Türkiye güzeli Pamuk, yaşamak için Etiler’de oldukça sakin bir site tercih etmiş kendine.

        239

        Set yoğunluğundan eviyle hiç ilgilenemediğini anlatan başarılı oyuncuya bu konuda Hollanda’da yaşayan anne ve babası tam destek vermiş.

        240

        Pamuk şöyle konuşuyor: Buradaki her ayrıntı ile ailem uğraştı. Doğruya doğru… Ayrıca yoğun çalıştığımdan istesem de buna pek vakit bulamazdım...