Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Dilan Çıtak tacize uğradı
        1

        İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak'ın önceki gece çıktığı eğlence turunda tacize uğradığı ve güzel şarkıcı, kendisini rahatsız eden kişiyi önce uyardığı sonra uyarı işe yaramayınca elindeki bardağı tacizcinin yüzünde parçaladığı haberleri çıkmıştı.

        2

        İddiaya göre Nişantaşı'ndaki bir mekanda arkadaşlarıyla eğlendiği sırada kulüpteki bir diğer müşteri Çıtak'la arkadaşlık kurmak istemişti.

        3

        Yanına gelen kişiyi uygun bir dille geri çeviren genç şarkıcının, şahsın kendisini ısrarla taciz etmesinden rahatsız olup mekanın dışına çıktığı aynı kişinin Çıtak'ın arkasından gelerek tanışmakta ısrar ettiği ve bunun üzerine genç kızın sinirlerine hakim olamadığı iddia edilmişti.

        4

        Alkol sınırını aşan adamın kendisiyle tanışmakta ısrar etmesi üzerine eğlencesi kabusa dönen Dilan Çıtak'ın elindeki bardağı "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?" diyerek şahsın yüzüne vurduğu adamın yüzü bir anda kanlar içinde kalırken tartışma mekanın güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle son bulduğu iddia edilmişti. (Takvim)

        5

        DİLAN ÇITAK'TAN AÇIKLAMA

        Dilan Çıtak basında hakkında çıkan bu haberler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

        6

        Çıtak açıklamasında, "Artık yanlış anlaşılacağım diye dışarı adım atmaktan korkar oldum. Benim nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu bilir herkes. Bunu kimseye anlatmama gerek yok ancak böyle yanlış haberler yapılınca kendimi açıklamak zorunda hissediyorum. Ben burnu havada biri değilim sizden tek ricam sadece bana sorun "Dilan doğru mu?" diye.