Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceylan Çapa İdo Tatlıses'le aşk yaşadığı iddialarını yalanladı
        1

        Sosyetik güzel Ceylan Çapa, İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo ile aşk yaşadığı söylentilerini “Hayatımda hiç görmedim. İdo mu İbo mu? İsmini bile bilmiyorum” sözleriyle yalanladı.

        2

        İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo, önceki gün Maltepe'de bir kulüp’te sahne aldı.

        3

        Geçen ay sosyal medya hesabından takibe aldığı ve paylaşımlarını beğendiği Ceylan Çapa ile aşk yaşadığı dedikodularını yalanlamayan İdo, “Böyle bir şey olursa ilk sizin haberiniz olur” diyerek açık kapı bıraktı.

        4

        "HAYATIMDA GÖRMEDİM"

        Sosyetik güzel Ceylan Çapa ise İdo Tatlıses’i hiç tanımadığını söyleyerek “1 aydır Hong Kong’dayım, İstanbul’a daha yeni döndüm. O kişiyi hayatımda görmedim. Ortak arkadaş çevremiz bile yok. İsmi neydi? İdo muydu İbo muydu! O çocuğu inanın hiç tanımıyorum” dedi.

        5

        Ceylan Çapa, Ece Erken’in eski eşi Serkan Uçar’la ilişkisini “Dengim değil” diyerek bitirmişti.

        6

        İdo, çıkan bu haberden sonra Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

        7

        Tatlıses, "Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses'in ve Derya Tuna'nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemicem Allah'ın yazdığı bu.! Hamdolsun ki önce Allah'ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım.

        8

        O yaştan sonrada manevi olarak ailemin gücü herzaman arkamda ve maddi olarak Rabbim'in izniyle kendi imkanlarımla yaşamaya devam ediyorum. Bu kadar özelimi kimse bilmeye bilir kabulümdür. Ailem ve benimle tanışmıyor olabilirler buda kabulümdür. Ama duymamış olmaları?? Neyse birileri daha duymuş oldu. Bizi bilenlere ve bilmeyenlere sevgi ve saygılarımla" notunu paylaştı.

        9

        İBRAHİM TATLISES DE SESSİZ KALMADI

        Oğlu İdo Tatlıses ve Ceylan Çapa ile ilgili çıkan haberler sonrası ünlü türkücü İbrahim Tatlıses de manidar bir paylaşımda bulundu.

        10

        Tatlıses, Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğrafın altına, "Gezme CEYLAN bu dağlarda seni avlarlar...?" notunu düştü.

        11

        BİR AÇIKLAMADA DİLAN ÇITAK'TAN

        Dilan Çıtak da İdo'nun paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: Kimin sevgilisidir değildir ilgimiz dışında. Bu 'ben çok artistim yahu anlasanıza coolluktan ölüyorum idoyu tanımayarak' parodisi de yemez. Yaaaniii,sesini duyurması için daha çok bağırması gerek zira yukarılarda müzik son ses bangır bangır. next!

        12

        CEYLAN ÇAPA'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

        Öte yandan konuyla ilgili Ceylan Çapa'dan açıklama geldi. Çapa, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları yazdı: Bugün hakkımda çıkan iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Küçüklüğümden beri hayranı olduğum sanatçının hele ki kız çocuğu sahibi olan bir babannın hakkımda paylaştığı onur kırıcı bu sosyal medya paylaşımı beni ve ailemi derinden üzmüştür. Magazin basınından bu tarz haberlerin içine dahil etmemelerini rica ederim.