Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tanju Çolak: Evli oğlumla ilgili manşet atamazsın

        Posta Gazetesi'nden Canan Danyıldız'a röportaj veren Tanju Çolak'ın, oğlu Anıl ile eski aşkı Hülya Avşar'ın kızı Zehra hakkında yöneltilen soruya verdiği cevap olay oldu.

        "OĞLUMU ÜZMEYE HAKKI YOK! YAZIKLAR OLSUN"

        Tanju Çolak, "Sen evli oğlumla ilgili manşet atamazsın. Sana yazıklar olsun. Oğlumu üzmeye hakkı yok. Böyle bir cümlem yok. Böyle bir kurnaz soru olduğunu tahmin etmedi. Benim saflığım. Senin muhatabım benim. Manşet ben olmalıyım, oğlum değil. Evlenmiş adamı manşet yapıyorsun. Böyle gazetecilik de yapma. Etik değil, ayıp. Beni orada kötü yakaladın. Röportaj teklifini kabul etmem hataymış. Ben ne bileyim böyle vicdansız, hain, aile bozacak bir kadın olduğunu. Güzel haber miydi, tabii ki sıkıntıya neden oldu. Günah değil mi benim oğluma, günah değil mi o kıza?. Yaptığı haber kötü" şeklinde konuştu.

        "AŞK YAŞIYORLAR YAZMADIM Kİ"

        Canan Danyıldız ise "Kayıt dışı anlattıklarını yazmadım. Onlar bende saklı. Bunda kızılacak ne var? Herhangi bir soru sormuyorum, Zehra ile ilgili soru yöneltiyorum. 'Senin oğlun Anıl ile onun kızı Zehra bir gün aşık olsalar ne dersin?' diye sordum. Tanju Çolak da 'Ben oğluma hiç karışmadım' yanıtını verdi. Beni arayıp 'Keşke oğlumu manşet yapmasaydım' diyebilirdi. Ben 'aşk yaşıyorlar' yazmadım ki" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ