Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuvana Türkay'dan Rafet El Roman açıklaması
        1

        Ceren Kalpakarslan'dan boşanan Rafet El Roman'ın adı kendisinden 22 yaş küçük Tuvana Türkay ile anılmaya başlamış, ikili önce Amsterdam'da sonra da İstanbul'da görülmüştü.

        2

        Tuvana Türkay aşk iddialarıyla ilgili olarak "Amsterdam'da tesadüfen karşılaştık. İstanbul'da da iş konuştuk. Rafet bana bir şarkıda düet teklif etti" açıklamasını yapmıştı.

        3

        Genç oyuncu dün sabah Instagram hesabından yüzlerce gülle fotoğrafını paylaştı ve altına 'Gül'ümsedim' notunu düştü.

        4

        Takipçileri güllerin kimden geldiğini merak ederken, sürpriz ismin Almanya'da bulunan Rafet El Roman olduğu ortaya çıktı.

        5

        Tuvana Türkay önümüzdeki günlerde Almanya'daki stüdyo çalışmaları için Rafet El Roman'ın yanına gidecek.

        6

        TUVANA TÜRKAY'DAN AÇIKLAMA

        Güzel oyuncu çıkan haberler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden bu açıklamayı yaptı; "Çok kıymetli Basın Mensubu Arkadaşlarım, Son zamanalarda hakkımda çıkan Rafet El Roman ile aşk yaşadığımın iddia edildiği haberleri daha öncede gerçek olmadığı gerekçesi ile tamamen reddetmştim.

        7

        Bu tip haberleri yalanlamama ve gerçek dışı diye kendi ağzımdan direk olarak beyan vermeme rağmen hala sosyal medya hesaplarımdaki paylaşımlarımdan feyz alınarak aynı haberler devam etmektedir.

        8

        Hayatımda herhangi başka birinin olma ihtimalini bile düşünmeden bu tarz haberlerin yapılmasından son derece mutsuz olduğumu belirtmek isterim. Beni arayan ve soran tüm arkadaşlara Rafet El Roman ile ilişkim olmadığı gerçeğini söylememe rağmen ısrar ile aynı haberin tekrarından dolayı üzgünüm.

        9

        Sevgili Arkadaşlarım, birlikte yürüdüğümüz bu yolda yaptığınız işe sonsuz saygı duymakla beraber bu son olacağını düşündüğüm açıklamam ile Rafet El Roman ile birlikte olmadığımı tekrar tekrar ve son olarak size iletmek istiyorum. Israr ettiğim bu açıklama üzere aynı haberlerin devamının gelmesi halinde üzülerek belirtmek istiyorum ki hiç istemediğim ve tasvip etmediğim şekilde hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağım. Saygı ve Sevgilerimle"