Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Murat Yıldırım ve eşi İmane Elbani Pitbull ve Jessica Sutta’nın klibinde rol aldı
        1

        Murat Yıldırım evliliği İmane Elbani’ye uğurlu geldi. Evlendikten hemen sonra birçok reklam teklifi alan Faslı yenge, şimdi de eşiyle birlikte Pitbull ve Jessica Sutta’nın klibinde rol aldı.

        2

        Takvim'in haberine göre Murat Yıldırım'la Aralık 2016'da dünyaevine giren İmane Elbani'ye, bu evlilik bereketli geldi.

        3

        Elbani, eşiyle dünyaca ünlü ABD'li şarkıcılar Pitbull ve Jessica Sutta'nın son klibinde oynadı.

        4

        Ortadoğu ve Balkanlar'da da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yıldırım'la 'When A Girl Loves A Boy' şarkısının klibinde oynayan İmane Elbani için bu teklif ilk değil…

        5

        Güzel oyuncuya daha önce de Orta Asya'nın ardından Kuzey Afrika ülkesi Fas'a açılan ünlü bir giyim markasının reklamlarında oynaması için teklif götürülmüştü...

        6

        FİRMALARIN GÖZDESİ OLDULAR
        Faslı güzeli hem Türkiye'de hem de kendi ülkesinde marka yüzü yapmak isteyen firma, Elbani'ye 30 saniyelik reklam için de 500 bin lira teklif etmişti.

        7

        Bu arada çiftin rol aldığı Pitbull'un klibi, önceki akşam Fas'taki bir TV programında duyuruldu. Murat Yıldırım'la eşi İmane Elbani'den övgüyle bahsedilen programda şarkıcı Jessica Sutta'nın kliple ilgili mesajı da yayınlandı.

        8

        Aşkları Londra'da başlayan ve yaklaşık 3 aydır evli olan Murat Yıldırım'la Imane Elbani de bu güzel sürprizi Instagram'da paylaşıp yine hayranlarının tebrik mesajı yağmuruna tutuldu.

        9