Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Caner Erkin polisten kaçtı
        1

        Beş ay sonra yeşil sahalara geri dönen Caner Erkin, maç bitimi Harbiye’de eğlendi. Çıkışta Etiler’de çorbacıya geçen futbolcu, denetleme yapan trafik polislerinin dur ikazına uymadı.

        2

        MAÇ ÇIKIŞI MİSAFİRLERİNİ EĞLENMEYE GÖTÜRDÜ, TRAFİK POLİSLERİ CİPİN PLAKASINI ALDI

        Gazete Habertürk Magazin'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre, Caner Erkin, önceki akşam oyuncu eşi Şükran Ovalı ve misafirleriyle Harbiye’de objektiflere takıldı.

        3

        Beş aylık sakatlık döneminin ardından takımı Beşiktaş’ın Astra Giurgiu ile yaptığı ve 3-1 yenildikleri maçla yeşil sahalara dönen ünlü futbolcu, karşılaşma sonrası soluğu Harbiye’deki bir mekanda aldı.

        4

        Takımı yenildiği için moralsiz olduğu gözlenen Erkin, eşi ve misafirleriyle Ayta Sözeri’yi dinledi. Çıkışta gergin tavırlarıyla dikkat çeken Erkin, misafirlerini evlerine bıraktıktan sonra eşi Şükran Ovalı ile Etiler’e geçti.

        5

        Yıldız futbolcu, Etiler'de trafik denetlemesi yapan polislerin dur ihtarına uymayarak şaşırttı. Polisler hızla uzaklaşan cipin plakasını alırken ikili çorba içip evlerinin yolunu tuttu.

        6

        Caner Erkin, geçtiğimiz ay takımının Akhisar Belediyespor’la maçını izlemek için Vodafone Arena’ya giderken trafik polislerinin jestiyle kapalı olan Dolmabahçe Tüneli’ni kullanmıştı.