Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İngiliz medyası Elif Aksu'nun olaylı gecesini konuşuyor
        1

        Türk asıllı Avusturyalı model Elif Aksu, İbiza’da tatil yaptığı sırada sevgilisinin 560 bin dolarlık Ferrari’si ile kaza yaptı. Film gibi olay İspanyol ve İngiliz basınında geniş yer buldu.

        2

        Türk asıllı Avusturyalı model Elif Aksu, İbiza’da tatil yaptığı sırada erkek arkadaşının 560 bin dolarlık Ferrari’si ile kaza yaptı.

        3

        Alkol ve kokain kullandığı tespit edilen 25 yaşındaki model tutuklanıp daha sonra kefaletle serbest bırakıldı. İngiltere plakalı klasik Ferrari kullanılamaz hale geldi.

        4

        Ferrari Dino, klasik otomobiller arasında ayrıcalıklı bir yere sahip koleksiyonerler için bugün kupon bir otomobil niteliğinde. 1968-76 yılları arasında sınırlı sayıda üretilmişti. Bugün dünyanın sayılı milyonerlerinin garajında bulunuyor.

        5

        İngiliz The Sun gazetesi’nin haberine göre, adı açıklanmayan İngiltere vatandaşı erkek arkadaşıyla (Suudi kökenli milyoner) tatile giden Aksu, önceki akşam alkol alıp, kokain kullandı.

        6

        Ardından İngiliz sevgilisinin 560 bin dolarlık Ferrari ile yola çıktı. Bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden Aksu, kaza yaptı.

        7

        Ehliyetsiz araç ve uyuşturucu kullanmaktan tutuklanan model Elif Aksu, daha sonra miktarı açıklanmayan bir kefaletle serbest bırakıldı. Erkek arkadaşı ise Aksu’nun mahkemeye çıkarılmasını beklemeden özel jetiyle Londra'ya kaçtı.

        8

        İngiliz basını sevgilisini İbaza'da bırakıp Londra'ya dönen erkek arkadaşı eleştiren ifadeler kullandı. Elif Aksu, modellik kariyerine çocuk yaşta reklam filmleriyle başladı.

        9

        Viyana doğumlu model halen ünlü markalar için çalışıyor.