Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Balkon'dan sonra ilk kez görüntülendi

        Sezen Aksu ve ünlü isimlerin menejerliğini yapan Ayşe Barım’a oyuncu dostları, Boğaz’da sürpriz bir doğum günü partisi organize etti. Aralarında Cansu Dere, Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç ve Hümeyra gibi ünlü isimlerin bulunduğu grup, Kuruçeşme’den yatla Boğaz’a açıldı.

        HT MAGAZİN / SEÇKİN ŞENVARDAR

        Ünlü şarkıcı Sezen Aksu ile birçok ünlü ismin menajerliğini yapan ‘ID İletişim’ şirketinin patronu Ayşe Barım’a oyuncu dostları, Boğaz’da sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Yeni yaşını geçtiğimiz hafta İzmir’de ailesiyle birlikte kutlayan Sezen Aksu ile ünlülerin menajeri Ayşe Barım için doğum günü partisi organize eden yakın dostları, kiralanan 42 metrelik yatla dolunayda Boğaz turu yapıp gönüllerince eğlendiler. Basına yansımaması için gizlilikle yürütülen doğum günü partisi için sabah saatlerinden itibaren hazırlanan Kuruçeşme sahilindeki Matilda adlı lüks yat, Cansu Dere, Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Hümeyra, Yaşar Gaga, yapımcı Timur Savcı ve Ayşe Barım ile beraberindeki birkaç davetliyi Kuruçeşme’den alıp, Boğaz’a açıldı. Güverte kısmında büyük bir yemek masasının hazırlandığı devasa yata, en son Kanlıca’daki yalısından botla hareket eden Sezen Aksu bindi. Civciv sarısı saçlarıyla dikkat çeken Aksu ile Barım için organize edilen doğum günü partisinde, yemekler yendikten sonra pastalar kesildi. Gece boyunca Aksu ve Barım’ın yeni yaşları şerefine kadehler kaldırıldı. Ünlü isimler, dolunay eşliğinde Aksu’nun kimi zaman şarkılarıyla eğlendiler, kimi zaman da duygulu anlar yaşadılar. Beykoz açıklarına kadar gidip Boğaz’da birkaç tur atan tekneden önce Aksu ayrıldı. Ünlü konuklar ise saat 01.00’de Kuruçeşme iskelesinde inerek, evlerinin yolunu tuttular. Seçkin ŞENVARDAR nlü şarkıcı Sezen Aksu ile birçok ünlü ismin menajerliğini yapan ‘ID İletişim’ şirketininin patronu Ayşe Barım’a oyuncu dostları, Boğaz’da sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Yeni yaşını geçtiğimiz hafta İzmir’de ailesiyle birlikte kutlayan Sezen Aksu ile ünlülerin menajeri Ayşe Barım için doğum günü partisi organize eden yakın dostları, kiralanan 42 metrelik yatla dolunayda Boğaz turu yapıp gönüllerince eğlendiler. Basına yansımaması için gizlilikle yürütülen doğum günü partisi için sabah saatlerinden itibaren hazırlanan Kuruçeşme sahilindeki Matilda adlı lüks yat, Cansu Dere, Meltem Cumbul, Berrak Tüzünataç, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Hümeyra, Yaşar Gaga, yapımcı Timur Savcı ve Ayşe Barım ile beraberindeki birkaç davetliyi Kuruçeşme’den alıp, Boğaz’a açıldı. Güverte kısmında büyük bir yemek masasının hazırlandığı devasa yata, en son Kanlıca’daki yalısından botla hareket eden Sezen Aksu bindi. Civciv sarısı saçlarıyla dikkat çeken Aksu ile Barım için organize edilen doğum günü partisinde, yemekler yendikten sonra pastalar kesildi. Gece boyunca Aksu ve Barım’ın yeni yaşları şerefine kadehler kaldırıldı. Ünlü isimler, dolunay eşliğinde Aksu’nun kimi zaman şarkılarıyla eğlendiler, kimi zaman da duygulu anlar yaşadılar. Beykoz açıklarına kadar gidip Boğaz’da birkaç tur atan tekneden önce Aksu ayrıldı. Ünlü konuklar ise saat 01.00’de Kuruçeşme iskelesinde inerek, evlerinin yolunu tuttular.

        Tüzünataç’a arkadaş desteği

        Komedyen Şahan Gökbakar ile balkonda öpüşürken çekilen fotoğraflarıyla magazin dünyasını sarsan oyuncu Berrak Tüzünataç da bu olaydan sonra ilk kez sokağa çıktı. Bir hafta sonra ilk kez fotoğrafları çekilen Tüzünataç’ı teknede yakın ilgi gösteren Cansu Dere ile Meltem Cumbul’un teselli ettiği ve ünlü oyuncunun keyifli oluşu dikkatlerden kaçmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ