Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Bülent Ersoy EVLENİYOR

        HT MAGAZİN

        Mehmet Ali Erbil’den sonra sahneye çıkan Ersoy’a iddiaya göre 200 bin TL değerindeki swarovski taşlarla ve pırlantayla süslenmiş tepsi hediye edildi.

        Uzun bir aradan sonra İstanbul’da sahnelerde ortaya çıkan Bülent Ersoy, sahne aldığı gece boyunca hem oynadı hem oynattı. Keyifli halleri ve coşkulu sahnesi gözlerden kaçmayan Diva, geçtiğimiz haftalarda İzmir’den satın almak için ev baktığı haberlerini doğruladı. Sevgilisi Berk Yılmaz’ın İzmir’li olması nedeniyle aynı evi paylaşmak için ev alan Bülent Ersoy bir muhabirin, “Sanırım yakında Bülent Yılmaz oluyoruz” sözlerine ise kahkaha atarak yanıt verdi.

        Şile bezini anımsatan elbisesi ve aşırı makyajı ile dikkat çeken Bülent Ersoy sahnede adeta kendinden geçti. Kendisine Kırmızıgül Kozmetik tarafından hediye edilen ve üzerinde markanın ürünlerinin bulunduğu tepsiyi hediye olarak kabul eden Bülent Ersoy, ürünleri bizzat kendisi deneyeceğini söyledi.

        Swarovski taşlarla işlenen ve sapları pırlanta olduğu iddia edilen 200 bin Tl. değerindeki tepsi hediyesini kabul eden Bülent Ersoy, bir ara görevlilere takılarak, “Onun sırtını sıvazladın ama tipim değil. Sanırım senin yaşında çok. Bana şöyle 21-23 gerek” diyerek espri yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ