Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos "Nikaha mı yetişeceksin?", Esra Eron boşanma davası, Esra Eron Murat Aşık boşanma davası, Esra Eron boşanma

        HT MAGAZİN

        Murat Aşık, dün Esra Eron'la boşanma davalarının duruşması gecikince sinirlendi. Eron, gergin tavırları nedeniyle Aşık'a, "Acelen mi var nikaha mı yetişeceksin?" diye tepki gösterdi. İkili, duruşma bitip boşanınca öpüşerek adliyeden ayrıldı.

        KAFETERYADA TARTIŞTILAR

        Eski manken Esra Eron ile 5 yıl önce evlendiği işadamı Murat Aşık dün Küçükçekmece Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Ancak duruşma öncesi Eron ve Aşık adliyenin kafeteryasında 1 saat tartıştı. Daha sonra Murat Bey, duruşmanın bir türlü başlamamasına tepki gösterince Esra Eron, "Acelen mi var, nikaha mı yetişeceksin?" diye bağırdı.

        KIZLARININ VELAYETİ ANNEDE

        DURUŞMA sonunda çiftin kızları Alya'nın velayeti anne Esra Eron'a verildi. İstediği tazminatı artırmak için duruşmaya gelmediği konuşulan Eron, "Hiç bir şey istemedim. Sadece kızımın velayet bende. Ne yaşarsak yaşayalım Alya için iyi olmak zorundayız." dedi. Duruşma öncesi gergin dakikalar yaşayan Murat Aşık'la Esra Eron, boşandıktan sonra Adliye'den öpüşerek ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ