Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Günün magazin olayları
        1

        Hayırlı evlat

        Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Betül Demir, evlilik yıldönümlerinde çok sevdiği anne ve babasına hoş bir sürpriz yaptı. Anne-babası için Şişli'de bir ev satın alan Demir, onlara evlerinin anahtarını evlilik yıldönümlerinde verdi.

        2

        'Yunanistan topraklarımızı geri versin!'

        YALAN Dünya’da ‘Alkolik Nursel’ karakteriyle ekranlara dönen Nurseli İdiz, dün katıldığı 2. Sayfa programında, alkol aldığı bir gün yaptığı çılgınlığı anlattı: “Ailem Rumeli’den geliyor. Zamanında orada çok topraklarımız varmış. Dedem 3 kuruşa satmış. Sabaha kadar içtiğim bir geceydi. Birden bu olay aklıma geldi. Yunanistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nu aradım. ‘Ben Nurseli İdiz. Bize topraklarımızı geri verin’ diye bağırdım. Görevli, ‘Biz bu konulara bakmıyoruz’ deyip telefonu yüzüme kapattı.

        3

        Dormen vs Gökbakar

        Usta oyuncu Haldun Dormen'in dün yaptığı açıklama Şahan Gökbakar'ı kızdı. Recep İvedik serisi için komedi filmlerinin bu hale getirilmesi yanlış diyen Dormen, "Kemal Sunal filmlerinde durduk yere küfür edildiğini gördünüz mü? Küfürün durduk yere kullanılması beni üzüyor” demişti. Bu sözlere Gökbakar'dan cevap gecikmedi.Twitter hesabından bir açıklama yapan Gökbakar, "Sakin ol ihtiyar. Ona buna satasacagina, hayatin tadini cikar.Senin degil, bu yuzunu guldurdugum milletin verdigi deger bana yeter de artar:)

        4

        Zamanlama manidar ihtiyar:) Buyuyunce hicbir genc oyuncun sanatina, emegine ve yetenegine laf edip, kalp kirmayan bir usta olacagim ogretmeniiimm...:)))" mesajını yayınladı. Daha sonra bir mesaj daha yayınlayan Gökbakar, "Senin yasinda,senin ustaliginda bir sanatcinin roportajinin mansetini niye Recep Ivedik susler ben olsam bunu dusunurdum usta.Niye sizce? Recep kufur etmez. Argo konusur. Argo kufur degildir. Argo sokak agzidir.Kufur ise O.Ç,A.S,A.K dir. Bunlar Recepte hic OLMAMISTIR!!!anlamayan?Bir Recep filmnde duyacaginin 10 katini, trafikte,macta veya mecliste duyabilirsin.Tek fark Recepte yardira yardira kahkaha atarsin.Az kaldi" diyerek Recep İvedik hayranlarına müjdeyi verdi.

        5

        'USTA KENDİNE YAKIŞANI YAPMIŞ'

        Bu mesajlardan sonra bugün bir mesaj daha yayınlayan oyuncu, Usta yayina baglanip "yanlis anlasildim, Sahan tepki vermekte hakli. ben asla sanatina laf etmeye hakkim yok"demis. Simdi oldu. Problem yok. Usta kendine yakisani yapmis. bende onu kirdiysam kusuruma bakmasin. Duzeltmesinden dolayi teskkur ederim kendisine" diyerek usta oyuncunun gönlünü aldı.

        6

        Oğluna cip aldı

        Orhan Gencebay hayat arkadaşı Sevim Emre ve küçük oğlu Gökhan Gencebay önceki akşam Etiler'de yemek yedi. Çıkışta ailece gazetecilere poz veren Gencebay'ın oğluna 80 bin Euro değerinde son model Jeep Rubicon cip aldığı görüldü.

        7

        Evgin'den iade-i ziyaret

        ÜNLÜ şarkıcı Murat Evgin, önceki gün, Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu'nun öğrencilerini ziyaret etti. Hiçbir konserini kaçırmayan öğrencilerle sıcak bir muhabbete yelken açan Evgin, ziyareti sırasında çektirdiği fotoğrafları 'iade-i ziyaret' notuyla sosyal medyada paylaştı.

        8

        Pazartesi akşamını renklendirdi

        Yıllardır yaptığı dizi ve film müzikleriyle adından söz ettiren Mehmet Erdem, "Avea'yla Pazartesi Yıldızları' etkinliği kapsamında, BKM'de konser verdi. Konserini 'Acıyı Sevmek Olur Mu?' adlı şarkısıyla açan Erdem, hem 'Herkes Aynı Hayatta' hem de 'Hiç Konuşmadan' adlı albümlerinden şarkılar söyledi.

        9

        'Anne-kız çok tatlılar'

        Demet Akalın'ın ziyaretine eşofmanla giden Gülben Ergen, "Canlı yayından çıkar çıkmaz buraya geldim" dedi. Hira bebeğin hem annesine hem de babasına benzediğini belirten Ergen, "Demet ve Hira pembeler içerisinde çok tatlılar" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ