Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos futbolcu yakalandı, hülya avşar eski aşkı, zeynep ılıcalı umre, demet akalın doğum, cem yılmaz yeni film
        1

        Uğur SOYSAL / HT MAGAZİN

        Süzgün Demet

        Demet Akalın, kızı Hira’yı dünyaya getirdikten iki hafta sonra kendisini İstinye Park’a attı. Geçtiğimiz günlerde “Doğumun ardından hızla kilo veriyorum, süzüldüm” diye açıklama yapan Akalın’ın hâlâ kilolarını koruduğu gözlendi. Öte yandan yanındaki arkadaşının eşi Okan Kurt’la küs olduğunu söyleyen Akalın’ın, gazetecilere “Fotoğrafı silerseniz sevinirim. Okan kendisiyle görüştüğümü öğrenirse sıkıntı yaşanır” demesi şaşkınlık yarattı.

        2

        İş teklifi bekliyor

        Bir dönem podyumlarda fırtına gibi esen Güzide Duran, yapımcılara ve yönetmenlere seslendi. Evlenip kabuğuna çekildiği algısının oluştuğunu söyleyen Duran, "Evlenip anne olduğum için artık benim çalışmayacağım düşünülüyor. Haliyle yeni projeler teklif edilmiyor. Böyle bir şey yok. Ben iş tekliflerine açığım" diyen Duran en çok da televizyon programı yapmaya sıcak bakıyor

        3

        Mekân aynı masalar ayrı

        Hülya Avşar ve eski eşi Kaya Çilingiroğlu, önceki akşam aynı anda İstinye Park’taydı. Çilingiroğlu ve Avşar, Armani Cafe’de ayrı masalarda otururken, Çilingiroğlu’nun bir arkadaşıyla iş görüşmesi yaptığı öğrenildi. Hülya Avşar ise mekânın iç kısmında bir arkadaşıyla sohbetteydi. Avşar, geçtiğimiz haftalarda Merve isimli bir kadınla görüntülenen Kaya Çilingiroğlu hakkında imalı bir şekilde “Kaya hiiiççç öyle şeyler yapmaz” açıklaması yapmıştı.

        4

        Twitter'dan duyurdu

        Cem Yılmaz yeni filmiyle ilgili Twitter'dan bir açıklama yaptı. Yılmaz, "Yeni filmimin adı "PEK YAKINDA" ne zaman sorusuna da cevap ! Malum, soru değil cevap seviyoruz !" dedi.

        5

        Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN

        'Abi ne olur beni gönderin!'

        Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Alper Potuk, önceki akşam Bebek'te sevgilisiyle görüntülendi. Son model spor otomobiliyle sahil turu yapan Potuk, çevirmeye takılınca anlamsız bir panik yaşadı. Muhabirlerin fotoğraflarını çekmesi üzerine trafik polisine, "Abi ne olur beni gönderin" diyen milli futbocu, "Siz de vatandaşsınız, işimizi yapıyoruz" cevabıyla neye uğradığını şaşırdı. Polis memurunun alkolmetresine ufleyen Potuk 0 promil çıktı. Nuri ALTUNTAŞ

        6

        Umre yolcusu

        Zeynep Ilıcalı son dönemde yaşadığı sıkıntıların ardından umreye gitti. Medine’ye gittiği grupla birlikte havalimanında görüntülenen Ilıcalı, umre seyahatini bir haftada tamamlayacak.

        7

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Flaşlara aldırmadı

        Yönetmen Mustafa Altıoklar, önceki gece Bebek Lucca’da genç kadın arkadaşlarıyla sohbet ederken görüntülendi. Arkadaşlarıyla derin bir sohbete dalan Altıoklar’ın, muhabirlerin patlayan flaşlarına aldırış etmemesi dikkat çekti.

        8

        Zafer Akbaş / HT MAGAZİN

        Merve pilates salonu açtı

        Son olarak Gulyabani filminde rol alan oyuncu Merve Oflaz, sevgilisi Selim Sabah ile birlikte Şaşkınbakkal’da pilates salonu açtı. Sertifika sahibi iki sevgili salonlarında pilates eğitmenliği de yapıyor. Hayvan dostu olan ve evinde onlarca kedi besleyen Merve Oflaz, salonunun ismini de bu yüzden Cats Pilates koydu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ