Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Galaya ünlü yağmuru,Unutursam Fısılda filminin galasına ünlü yağmuru

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Geceye yalnız katılan Azra Akın’ın bilinmeyen bir hobisi ortaya çıktı. Akın, “O kadar çok fotoğrafım çekildi. Hepsini yakından takip ettim ve hobim ortaya çıktı. Fotoğrafa merak sardım. Ben de bir gazeteciyi çekmek istiyorum” dedikten sonra bir muhabirin fotoğraf makinesini eline alarak fotoğraflarını çekti.

        Yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi ‘Unutursam Fısılda’nın galası dün akşam bir alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bürsin, Hümeyra ve Işıl Yücesoy gibi başarılı oyuncuların yer aldığı gala gecesine, filmin tüm ekibi eksiksiz katıldı. Küçük bir kasabadan müzik tutkusuyla yola çıkan Ayperi ile Tarık’ın ve şöhret yolculuğunda onlara eşlik eden Erhan’ın hikâyesini konu edinen filmin galasına ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi.

        ÜNLÜLER AKIN ETTİ

        Bugün gösterime giren filmin müziklerini ve şarkılarını yapan Kenan Doğulu, galaya eşi Beren Saat’le birlikte katıldı. Galanın diğer ünlü konukları arasında Serkan Altunorak, Aras Bulut İynemli, Tolga Sarıtaş, Selen Öztürk, Azra Akın, Çağla Kubat, Oya Aydoğan, Osman Sınav, Derya Baykal, Ferhan-Derya Şensoy, Özge Özberk, Hamdi Alkan, Selen Görgüzel, Mine Tugay, Yasemin Allen, Belçim Bilgin, Fahriye Evcen, Ceyda Düvenci ve Azra Akın da yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ