Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hakan Ural, Engincan hakkında konuştu, Hakan Ural bilinmeyenlerini anlattı
        1

        Hakan Ural konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Oğlu Engincan Ural hakkında yapılan eleştiriler için “Allah’tan Engincan hiçbir şeyi umursamıyor” yorumunda bulunan Hakan Ural, hakkında merak edilen soruları canlı yayında cevapladı…

        2

        Engincan’ın çapraz bağları koptu, bu yüzden futbol oynamasına karşıyım. Benim çocuklarım her türlü eleştiriye açık olmalı. İnsanları eleştirebilirsiniz ama şahsiyetlerine, haysiyetlerine, onurlarına laf edildiği noktada sıkıntı çıkar. Fütursuz bir isim çıkıyor, sırf gündem olmak için oğlum hakkında abuk sabuk laflar ediyor.

        3

        Oğlum senin evladın yok mu? Seni kim büyüttü? Çok korkuyordum üzülüp içine atmasını ama Allah’tan Engincan’ın hiçbir şey umurunda değil. Standartları koruduğumuz sürece beni de eleştirsinler, Engin Can’ı da eleştirsinler. Oğlum diye söylüyorsam Allah beni buradan çıkartmasın; Engincan dünya iyisi bir çocuk İki çocuğumdan da Allah razı olsun; pırıl pırıllar ve efendiler…

        4

        “ENGİNCAN’IN MEZUNİYETİNE GİDEMEYECEĞİM”

        Eşim işi gereği sürekli yurt dışında. İki yaşındaki kızım şimdiden 11 kez yurtdışına çıktı. Eşim geçtiğimiz günlerde Engincan’ın yanına, Miami’ye gitti. Bense uçak fobim olduğu için gidemedim. 10 yıldır uçak fobim var. Uçağa binemiyorum, yurt dışına çıkamıyorum.

        5

        Yıllardır uçağa binemedim. Bu fobiyi yenmenin yollarını çok denedim ama bir türlü yenemedim. Engincan bu yıl mezun oluyor, mezuniyetine bile gidemeyeceğim.

        6

        Baba olmak dünyanın en güzel şeyi. Çocukları çok seviyorum. Kızım Gisela iki yaşında. Yeniden baba olmadan önce bir ikilem yaşamıştım ama iyi ki Gisela olmuş. Engincan ile Melisa da çok düşkünler kardeşlerine.

        7

        Engincan ve Melisa doğduğunda çok gençtim ve hayatı hızlı yaşıyordum. 40 yaşından sonra ise daha duygusal oldum, her şeye ağlar oldum. Kemal Sunal filmi izlediğimde bile dayanamayıp ağlıyorum. Engincan ve Melisa ile birlikte büyüdüm. Kızım Gisela’da ise duygularımla babalık yaşıyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ