Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy yan yana gelmediler

        HT MAGAZİN

        Eski âşıklar Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy, önceki gün ‘Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri’ gecesindeydi. Törene ayrı ayrı gelen ikili, etkinlik boyunca yan yana gelmemek için büyük çaba harcadı. Hayranlarıyla fotoğraf çektiren oyuncular apar topar İstanbul Kongre Merkezi’nden ayrıldı.

        GENÇLİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

        Türkiye'nin yetenekli genç girişimcilerinin yer aldığı “Genç Liderler Buluşması ve Türkiye Gençlik Ödülleri” önceki akşam İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödüle layık görülen Türkan Şoray, Meryem Uzerli, Ozan Doğulu ve Gökhan Türkmen gibi ünlü isimler törene katılmazken, ödüllerini almayan gelen Gülse Birsel, Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya ve Manga grubu izleyicilerden büyük takdir topladı.

        Ödülünü törenin sonlarına doğru almak için gelen Çağatay Ulusoy hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

        Serenay Sarıkaya etrafını saran onlarca hayranı karşısında şaşkınlığını gizleyemezken tören alanını güvenlik eşliğinde terk etmek zorunda kaldı.

        En Sevilen Kadın Oyuncu Ödülü’ne layık görülen Meryem Uzerli video aracılığıyla özür dileyerek “Berlin’de olmam gerekiyordu, bu nedenle gelemedim. Bu ödülü bana layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ