Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Özge Özpirinçci başrolünü Buğra Gülsoy ile oynadığı dizisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu
        1

        Oyuncu Özge Özpirinçci, son dizisinde oynadığı için çok mutlu olduğunu anlatırken, "Bu dizide benden başkası oynasa çok kıskanırdım" dedi.

        2

        Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında soruları yanıtlayan dizi oyuncularından Özge Özpirinçci, kurgusunu biraz Amerikanvari olarak nitelendirdiği dizide ‘Zeynep' karakterini canlandırdığı için çok keyifli olduğunu anlatırken "Dizide ‘Zeynep' karakteri o ben olmalıydım. İyi ki de öyle olmuş" dedi. Özpirinçci, şöyle devam etti:

        3

        "Bu dizide komedinin insanı aslında ne kadar rahatlattığını oyuncu ve izleyici olarak ne kadar önemli olduğunu gördüm. Aslında televizyona baktığınızda fazla komedi yok.

        4

        Biz o kadar güzel bir aralık yakalamışız ki komedimiz de, dramımız da aksiyonumuz da var tempomuz hep yüksek.

        5

        Oyuncu olarak benim için önemli olan şey ratingten ziyade biraz da sosyal medyadan aldığım mesajlar. Gerçekten telefonumun şarjı bitti dizi boyunca.

        6

        Rol arkadaşım Buğra Gülsoy, mükemmel, beraber çalışması, sette vakit geçirmesi beklemesi karavanla sohbet etmesi her şeyi ile çok düzgün bir insan."