Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Engin Hepileri ile Beyza Şekerci 'nin kına gecesi
        1

        Nuri ALTUNTAŞ/HT Magazin

        Dizi setinde başlayan aşklarını evlilikle taçlandırmaya hazırlanan Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, önceki akşam kına gecesi heyecanı yaşadı.

        2

        Şekerci’nin Levent Agency’de yapılan kına gecesine, çitfin ailelerinin yanı sıra Hatice Şendil, Hande Doğandemir ve Lal Denizli de katıldı.

        3

        Hepileri, Şekerci’nin konuklarını Osmanlı kıyafeti içinde karşıladığı kına gecesini arkadaşlarıyla birlikte bastı.

        4

        Şekerci’ye yakılan kınanın ardından doyasıya eğlenen çift, sık sık birbirlerine sarıldı ve öpüştü. Eline yakılan kınayı da gösteren Şekerci, Engin Hepileri’nin dizisi devam ettiği için kına yakamadığını söyledi.

        5

        Güzel oyuncu, “Engin bana sıkı sıkı tembih etmişti. ‘Seni ağlatacaklar, sakın ağlama’ demişti. Engin ve babam gelene kadar ağlamadım. Onlar geldikten sonra çok duygulandım ve ağlamaya başladım” dedi.

        6

        Kına gecesine katılan isimler arasında Beyza Şekerci’nin yakın arkadaşı olan Hande Doğandemir de vardı. Arkadaşlarının bir bir evlenmesinden dert yanan güzel oyuncu, “Onlara imreniyorum ama benim daha evlenip çoluk çocuğa karışmama çok zaman var” dedi. Kına yakılırken geçtiğimiz günlerde kendi kına gecesi yapılan Hatice Şendil’in çok ağladığını belirten Doğandemir, “Benim de gözlerim doldu” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ