Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Arda Turan, Aslıhan Doğan ile tatilde
        1

        HT MAGAZİN / Faik ERDEMLİ

        Arda Turan ile Aslıhan Doğan, sonunda aşklarını ilan etti. Çift, isimlerinin baş harflerini kumların üzerine yazıp fotoğrafı da Instagram’da paylaştı.

        2

        GÖCEK KOYLARINDA TATİLDELER ATLETICO

        Madrid’in ve milli takımın yıldızı Arda Turan ile sosyetik güzel Aslıhan Doğan, birlikteliklerini artık saklamıyor. Aslıhan Doğan, Arda Turan’la tatilde çektirdiği samimi selfie’yi sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

        3

        Instagram hesaplarından eşzamanlı olarak romantik paylaşımlar yapan çift, Göcek koylarında yazın ilk günlerinin tadını çıkarıyor.

        4

        DOSTA DÜŞMANA İLAN ETTİLER

        Burcu Esmersoy’dan uzaklaşan, gizli saklı birliktelik yaşadığı İdil Fırat’ı da terk eden Turan, huzuru Aslıhan Doğan’da buldu.

        5

        Çift, isimlerinin baş harflerini kumların üzerine yazdıkları bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşıp ilişkilerini ilan etti.

        6

        Galatasaraylılığı ile bilinen ve son şampiyonluk kutlamalarına da TT Arena'ya gelen Arda Turan'ın yeni kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın Instagram hesabından kendi baş harflerinin bulunduğu A.D yazılı Fenerbahçe fotoğrafını payşaması ise dikkat çeken diğer bir ayrıntı oldu. Aslıhan'a takipçileri 'Yenge, Arda'yı Fenerbahçe'ye getirsene... Yeni sezonda Arda Turan, Fenerbahçe'de' diye espri yaptı.