Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel dün akşam yayınlanan sezon finali ile izleyicileri ekrana kilitledi.

        Poyraz Karayel dizisinin 24.bölüm sezon finali dün akşam yayınlandı. Yeni gelişmelerin, merak uyandıran sahnelerin olduğu bölümde Poyraz’ın her şeyi düzeltme çabası finalin özeti gibiydi.

        İşte Poyraz Karayel 24.bölüm sezon finalinin detaylı özeti…

        Poyraz, Sadreddin ve adamlarından kaçabilmek için Ayşegül’ü kaçırır. Bir oyuncakçıya girip saklanırlar. Sadreddin, babası Bahri Umman’a durumu bildirir. Sadreddin kız kardeşine karşılık Poyraz’ın oğlu Sinan’ı kaçırmak ister. Ayşegül’ün araya girmesi ile bu önlenir.

        Oyuncakçıda Poyraz ve Ayşegül konuşurlar. Poyraz olan biteni anlatır. Polis olmadığını kandırıldığını söyler. Ayşegül “her şey umrumda değil, beni niye aldattın? diye sorar. Ayşegül Poyraz’a, “Bir kalbi 2 kere kırdın tamam ama seninki cinayete teşebbüs” diye söylenerek sitem eder.

        Polisler Bahri Umman ve ailesini alıp karakola götürürler. Poyraz yanlarına giderek üzgün olduğunu söyler. Bahri “Sen kendine ihanet ettin” diyerek Poyraz’ı suçlar ve tehditler savurur. Polis Mümtaz, Adil Topal dosyasının Bahri Umman’ın evinden çıkmamasıyla deliye döner. Poyraz’a sorar. Poyraz yalan söyleyerek kendisinde olmadığını söyler. Poyraz Adil Topal dosyasının her şeyi düzeltebileceğine inanır. Mümtaz’a bakanlıktan şikayet gelerek görevi bırakması istenir.Bahri Umman’ın karakolda olmasını fırsat bilen Zafer bey mafya liderlerini toplayıp kutlama gecesi yapar. İsmail Karagül’ün de partiye gelerek destek verdiğini düşünürken, Karagül Zafer bey’i öldürür.

        Ayşegül eşyalarını toplayıp gitme kararı almıştır.Poyraz’ın telefonlarını açmaz. Poyraz Adil Topal dosyasına karakoldan bir arkadaşı sayesinde ulaşır. Tam Ayşegül’e her şeyi anlatıp olayları çözecekken, Karagül’ün adamları Sinan’ı kaçırır. Poyraz da rehin alınan oğlunun yerine kendisini feda eder.Bahri Umman ve ailesi için mahkeme yapılmış cezaevi yolu görünmüştür. Yolda giderken araç durdurulur. Adil Topal’ın adamı, Bahri Umman’a dosyayı sorar. Çatışma çıkar. Sefer yaralanır.Poyraz Karagül’ün evinde sorguya çekilirken eve ateş açılır. Eve ateş açan Adil Topal’ın keskin nişancısıdır. Karagül ve adamları öldürülür. Poyraz evden sağ kurtulur.

        Ayşegül uçağa binmiştir. Poyraz’ın bir ara yanına gelip af dilediği sahne gözünün önünde gelir. Ama sadece bir hayaldir.Bahri Umman, Sadreddin Umman, onun adamları ve Avukat hanım hapistedir.Poyraz avukat hanıma her şeyi çözebilecek dosyayı gönderir.Flashback sahnesinde, Adil topal tarafından Ayşegül’ün kardeşinin öldürüldüğü gösterilir.

        Dizinin sonlarında Adil Topal’ın adamı telefon konuşması yapar. Bu konuşma Poyraz’ın, Adil Topal’ın oğlu olduğunu izleyiciye bildirir.Finalde Ayşegül şehir dışındadır. Poyraz da sahilde bir yerde oturmuştur.İnsan neyi arar? sorusuna tüm dizi karakteri cevap vermiştir.Poyraz bir hikaye anlatarak; “Neyi aradığımızdan çok, nerede aradığımız önemlidir.” mesajını izleyenlere verir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ