Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Nazlı Hamarat Emir Şaşmaz'ın mezarında Vijdan Vatansever'i görünce...

        Ukrayna’nın başkenti Kiev’de öldürülen ve geçtiğimiz günlerde İstanbul’da toprağa verilen Cevdet Emir Şaşmaz'ın eşi Nazlı Hamarat bir şok daha yaşadı. Söylemesem Olmaz programında görüntülerine de yer verilen olayda; eşini mezarı başında anan Hamarat, Vijdan Vatansever'le karşılaştı. Hamarat'ın hemen arkasında dua eden genç kadın, şarkıcıyı deliye çevirdi.

        Hamarat o anları şöyle anlattı; "Cenazeye gelmesine saygı duydum ama arkama geçip sürekli beni taciz etti. Mevlütte sürekli karşıma oturarak beni rahatsız etti. Ben böyle yetiştirilmedim. Ailem kaliteli insanlar... Ona birkaç kelime bile söylemedim. Çünkü onu yok sayıyorum. Kimki O! Eşim bir hata yapmış. Ama eğer beni aldatsaydı bunu bana söylerdi. Ben o kızlardan özellikle Vijdan'ın eşimi Ukrayna'ya götürülmesi için ayarlandığını düşünüyorum. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Benim için birinci dereceden suçlu... Eşimi zengin sanıp aklına girmiştir. Eşimin tuzağa düşürüldüğünü düşünüyorum."

        Bu arada Vijdan Vatansever'in yarın Söylemezsem Olmaz programına katılarak hakkındaki tüm iddialara cevap vereceği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ