Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Caitlyn Jenner, genç kızların sütyen giymesine kafaya taktı.

        65 yaşından sonra kadın olan Kim Kardashian'ın üvey babası, magazin dergilerine mini etekli pozlar veriyor. Tenis oynayan Caitlyn Jenner, genç kızların sütyen giymesine kafaya taktı. "Bu kızlar niçin sütyen giyer bir türlü anlamıyorum" diyen Caitlyn Jenner, göğüslere özgürlük verilmesi gerektiğini söyledi. Gününü genç kızlarla geçiren Jenner, bu kızları anlamaya çalışıyorum dedi.

        "GERÇEK KENDİMİ YAŞADIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

        Yeni kimliği 'Caitlyn Jenner' ile açtığı Twitter hesabında mutluluğunu paylaşan Reality TV yıldızı (eski adıyla) Bruce Jenner, "Bu kadar uzun bir mücadeleden sonra gerçek kendimi yaşadığım için çok mutluyum." diye yazdı.

        AİLESİ DE DESTEK OLMUŞTU

        Kadın olduğu açıklamasını yapar yapmaz binlerce kişiden destek ve aşk mesajı alan Caithlyn Jenner'in bu olumlu tepkilerle çok duygulandığı öğrenildi. 19 yaşındaki kızı Kendall Jenner'in babasına "Şimdi özgürlüğünü yaşa güzel kuş" diye mesaj attığı öğrenildi. Yeni isminin üvey kızları Kim Kardashian, Kendall, Kourtney, Khloe ve öz kızları Kylie ve Kendall gibi K ile mi yoksa C ile mi başlamasında önce tereddüt eden 65 yaşındaki Bruce Jenner, Caithlyn ismini benimseyince C'de karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ