Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Şimdi moda genç yıldızlar

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Özellikle yaz sezonunda ekrana gelen gençlik dizileriyle izleyici karşısına çıkan yeni nesil yıldızlar, piyasanın ağır toplarının pabucunu dama atacak gibi görünüyor. Dizilerin genç starları ekranda olduğu kadar sosyal medyada da büyük ilgi görüyor.

        Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Bergüzar Korel, Halit Ergenç gibi milyonluk starlar şu sıralarda dizi ekranından uzaktalar. Starların boşluğunu alttan gelen yeni dizi starları doldurmaya başladı.

        Özellikle bu yaza damgasını vuran romantik gençlik dizileri ilgi görünce yeni sezona devam ediyorlar. Hande Erçel, Dilan Çiçek Deniz Bensu Soral, Tolga Sarıtaş, Kaan Yıldırım ve Can Yaman ise oyunculuğa yardımcı rollerle başlayıp şimdilerde oynadıkları başrol karakterlerle dikkatleri üzerlerine çektiler.

        Başrol oynadığı halde istediği başarıyı yakalayamayan Yusuf Çim, Elçin Sangu ve Ezgi Eyüboğlu bu sezon yer aldıkları projelerle şeytanın bacağını kırdı. Şimdilerde dizileri çok seyredilen ve beğeni toplayan bu oyunucular için yeni dönemin yıldızları yorumları yapılıyor.

        Son dönemde oynadıkları dizilerdeki başarılarıyla adlarından sıkça söz ettiren genç televizyon yıldızlarını sizler için araştırdık.

        SEREN ŞİRİNCE

        SHOW TV’nin, ‘İlişki Durumu: Karışık’ dizisindeki performansıyla tam not alan Seren Şirince sempatik tavırları ve doğal oyunculuğuyla herkesin sevgilisi oldu.

        BARIŞ ARDUÇ

        Birlikte olduğu Gupse Özay’ın senaryosunu yazıp oynadığı ‘Deliha’ filminde yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu ‘Kiralık Aşk’ dizisiyle genç kızların gözdesi haline geldi.

        EZGİ EYÜBOĞLU

        Küçük rollerle başladığı kariyerinde hızla ilerleyen Ezgi Eyüboğlu’nun yıldızı ‘Adı Mutluluk’ dizisiyle parladı.

        CAN YAMAN

        ‘İnadına Aşk’ dizisiyle genç kızların sevgilisi olan Can Yaman, oyunculuğa ‘Gönül İşleri’yle başladı. Hukuk okuyan Yaman, uzun yıllar oyunculuk yapacak gibi duruyor.

        YAĞMUR TANRISEVSİN

        ‘Güneşi Beklerken’ dizisiyle adını duyuran Tanrısevsin, başarısını SHOW TV’nin yeni dizisi ‘Mayıs Kraliçesi’yle devam ettireceğe benziyor.

        YUSUF ÇİM

        2011 Best Model birincisi olan Yusuf Çim ilk oyunculuk deneyiminde başrol oynadı. ‘Çilek Kokusu’yla başarıyı yakalayan genç yıldız, oyunculuğun yanında sunucuk ve şarkıcılık da yapıyor.

        BENSU SORAL

        Oyuncu Hande Soral’ın kız kardeşi olan Bensu Soral ‘Yol Ayrımı’ ile başlayan oyunculuk kariyerinde beklediği başarıyı ‘Tatlı Küçük Yalancılar’la yakaladı.

        BÜŞRA DEVELİ

        Tatlı Küçük Yalancılar’la adından söz ettiren Büşra Develi hem oyunculuğu hem de duru güzelliğiyle ilgi çekiyor. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okuyan oyuncu ilk projesinde başarıyı yakaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ