Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlülerin tatil dönüşü başladı

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilip tatile çıkan magazin dünyasının ünlü isimleri, tatilin son gününde İstanbul’a dönüş yaptılar.

        'KÜÇÜK AĞA'NIN UYKUSU GELDİ

        Bayram tatilini Antalya’da geçiren ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun hayat arkadaşı Petek Ertüre, oğlu Ali Ege ile tatil dönüşü objektiflere poz verdi. Ertüre, küçük oğlu için “Uyku saatimiz çoktan geçti, o yüzden uykumuz geldi” diyerek evinin yolunu tuttu.

        "KEŞKE İPTALLER OLMASAYDI"

        KIBRIS’TAKİ sahne programının iptal olması nedeniyle ailesi ile birlikte Londra tatiline çıkan şarkıcı Alişan, konser iptalleri için “Keşke bu durumlar olmasaydı. Bıçak sırtı bir iş yapıyoruz. Benim için sorun yok. Tatilimi yaptım, geldim” dedi.

        HEM ZİYARET HEM TİCARET

        Tatili fırsat bilen Metin Şentürk, soluğu Bodrum’da alanlar arasındaydı. Yakında yeni projelerle ekrana geleceğini belirten müzisyen “İki yeni proje üzerinde görüşüyoruz. Tatilim güzel geçti. Hem iş, hem de tatili bir arada hallettim” dedi.

        PRAG TATİLİ (Serkan ÖZTÜRK / HABERTÜRK MAGAZİN)

        SPOR yorumcusu Mustafa Denizli, bayram tatilini eşiyle birlikte Prag’da geçirdi. Dış hatlar terminalinde objektiflere takılan Denizli, muhabirlerin bayramını kutladı. Prag’a gittikleri bilgisini veren Denizli, keyifli bir tatil geçirdiğini söyledi.

        BODRUM TATİLİ ZEHİR OLMUŞ

        Usta oyuncu Oya Aydoğan, tatilin tadını çıkartanlar arasındaydı. Kendisi gibi oyuncu olan oğlu Gurur’u da yanına alarak Bodrum’a giden Aydoğan, “Bodrum’da her yer su içerisindeydi. Tatile mi gittim, yoksa başka bir yere mi anlamadım” dedi.

        ADETLERİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ

        Bayram tatilini Antalya’da aile ziyaretinde geçiren Reçber Ailesi, bir hayli neşeliydi. Rüştü Reçber muhabirlere konuşmazken eşi Işıl Hanım örf ve âdetlerimize dikkat çekti: “Bayramda herkes büyüklerinin yanına gidip ellerini öpmeli ve onlara sahip çıkmalı. Gençlerde bunu göremiyorum.”

        "GAZETECİLER BURADA HABERİN OLSUN" (Serkan ÖZTÜRK / HABERTÜRK MAGAZİN)

        Bayram tatilini yurtdışında geçiren Okan Bayülgen’in gazetecilerden kurtulma taktiği işe yaradı. Sevil Atasoy’la ilişki yaşadığı bilinen Bayülgen, gazetecilere birlikte görüntü vermemek için terminalden yalnız çıktı. Ünlü televizyoncu muhabirler tarafından görüntülenince telefonuna sarıldı. Bayülgen, sevgilisi Atasoy’a “Gazeteciler burada haberin olsun” şeklinde bilgi verdikten sonra havalimanını tek başına terk etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ