Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Vurur yüze ifadesi bu şarkı fenomen oldu bitanesi!

        Ceylan SEVER /GAZETE HABERTÜRK

        AK Parti İzmir Milletvekili adayı, eski Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ın Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın “Sosyal medya kullanıyor musunuz?’’ şeklindeki sorusuna verdiği ‘’Vurur yüze ifadesi, kullanıyorum sosyal medyayı bitanesi’’ yanıtı, sosyal medyayı salladı.

        Rekor kıran cümleler, Merve Özbey’in seslendirdiği ve albümüyle aynı adı taşıyan “Yaş Hikâyesi” isimli şarkıya ait çıktı. Özbey, şarkının sözlerinin sosyal medyada bu kadar patlama yapmasının sürpriz olduğunu belirterek, “Sosyal medyada ‘Vurur Yüze İfadesi’ diye paylaşılan Yaş Hikâyesi’nin sözleri sevgili Deniz Erten’e ait. Şarkının sözleri önce bir fan tarafından değiştirildi. Hatta beğendiğim birkaçını ben de paylaştım. Sonrasında artarak devam etti.

        Twitter fenomenleri de şarkı sözlerini kullanınca patladı. Caps’ler yapıldı. Çok da esprili, yaratıcı, sevimli espriler çıktı ortaya. Aslında bu sosyal medyanın gücünü gösteriyor. Tabii şunu da atlamamak lazım; edebiyat, müzik, sanat gerçekten çok büyük etki alanına sahip. Çoğu zaman kısacık bir şiirden iki dize bile dakikalar süren bir konuşmadan daha fazla etki yaratabiliyor. Sonuçta orijinali ‘Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi!’ olan şarkı sözünü herkes kendine göre yorumladı. Bu elbette şarkının solisti olarak beni mutlu etti. Ancak; bazı markalar bizlerden habersiz bir şekilde reklamlarında bu sözleri slogan olarak kullanmaya başladı ki bu doğru değil. En azından izin alınması etik olurdu” diye konuştu.

        VURUR YÜZE İFADESİ...

        Mars’ta su bulduk bitanesi.

        Anana anam diyim mi bitanesi?

        Sabah 4’te kime online oldun bitanesi?

        Pazartesi iş var bitanesi.

        Hayat hep mi ele güler bitanesi?

        O eteği giyme bitanesi.

        Çay şekersiz olsun bitanesi.

        Önce sen kapat bitanesi.

        Bu da mı gol değil bitanesi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ