Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Acil aşk Aranıyor 24.final bölümü fragmanı yayınlandı - SHOW TV

        Show Tv'nin eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu alan Acil Aşk Aranıyor dizisi 24.bölümü ile ekranlara veda ediyor. Peki Acil aşk Aranıyor 24.final bölümünde neler yaşanacak? İşte Acil Aşk Aranıyor final bölümünden detaylar...

        ACİL AŞK ARANIYOR 24.FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

        Eğlenceli ve çekişmeli aşk hikayesini konu alan Acil Aşk Aranıyor 24.bölümü ile yarın akşam ekranlara veda edecek. 24. final bölümünde tüm gerçekler ortaya çıkacak. Sinan, kıskançlık kriziyle Nisan'a yakınlaşan adama haddini bütün doktorların buluştuğu etkinlikte bildirmiştir. Nisan, Sinan'ın üstüne gelmesiyle aldattığını yüzüne vurur ve sonunda yaşanan olayların arkası kesilmeden aralanacaktır. Sinan ve Nisan, yaşanan olumsuzlukların artık sonuncusuna gelerek acaba evlenme durumlarının kapısını aralayacaklar mıdır?

        Acil aşk Aranıyor muhteşem final bölümüyle yarın akşam Show Tv'de.

        ACİL AŞK ARANIYOR 23.BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR?

        Acil Aşk Aranıyor’un 23. Bölümünde; Nisan ayrılık acısını atlatmak için internetten bulduğu bir metodu uygulamaya başlar ve Sinan’dan uzak durmaya çalışır. Sinan Nisan’la barışmak için çaba sarf ederken eski arkadaşı Engin’in hastanede işe başlamasıyla tüm dengesi alt üst olur. Engin, Sinan’a karşı duyduğu rekabet ve kin duygusuyla hareket edecek, Nisan’ı onun elinden almak için her yolu deneyecektir. Özgür Zeynep’e söylediği ikiz yalanını sürdürmek zorunda kalır ve onu yemeğe çıkarır. Ancak küçük dalgınlığı yüzünden yalanının ortaya çıkmasıyla karşı karşıya kalır. Abidin ise Malik’le bir bahse girmiştir, bahis konusu ise Nisan’la Sinan’ın barışması üzerinedir.

        ACİL AŞK ARANIYOR 23.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ