Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Diriliş Ertuğrul 36.bölüm fragmanı izle(son bölüm)

        Diriliş Ertuğrul 36. bölüm fragmanı izlemek ve bölüm hakkında gelişmeler için işte detaylar..

        Diriliş Ertuğrulun son bölümünde Ertuğrul, yaralı elleriyle sürgüne gönderildi. Ertuğrulu sürgüne gönderen Hayme ana ise annelik duygularıyla kendisini yıpratmıştır. İşte Diriliş Ertuğrul 33. son bölüm ve daha fazlası..

        Ertuğrul’un vazifelerinin elinden alınması ve alplikten çıkarılması Kayıları ve Kayı Alpleri’ni büyük bir şaşkınlık içinde bırakmıştır. Bütün bu yaşananlarla birlikte Hayme Ana’nın Ertuğrul’u sürgün etmesi obadaki krizi daha da büyütmüştür. Hayme Ana bir yandan beylik yükümlülükleri diğer yandan ise analık duyguları arasında kalmıştır. Ertuğrul’u yaralı eliyle sürgün ettiğine pişman olsa da elinden artık bir şey gelmemektedir. Ertuğrul ise en küçük bir tereddüt göstermeden, mücadelesine Alp’leri Doğan, Turgut ve Deli Demir ile devam edecektir.Diğer yandan Kayılar’la Dodurgalılar arasında yaşanan gerilim bütün sıcaklığıyla devam etmektedir Obada yaşanan tek gerilim bu değildir. Aytolun’un Korkut Bey’e verdiği ilacı öğrenen Selcan şimdi ne yapacaktır? Obaya gelen Acem tüccarın planı nedir? Tuğtekin ve Gökçe’nin yakınlaşması obada bir düğünün müjdecisi midir? Konya’dan obaya gelen sürpriz konuk kimdir? Rahman’ı Noyan’ın yanında nasıl sürprizler beklemektedir? İbni Arabi’nin Ertuğrul’a emanet ettiği sandık açılacak mı? Obadan uzak kalan Ertuğrul’un yeni planları nelerdir?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 36.BÖLÜM FRAGMANI

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 34.BÖLÜM ÖZET

        Osmanlı’nın kuruluş öncesi dönemini anlatan Diriliş Ertuğrul dizisi son bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Bu hafta yayınlanan bölümde Moğollar ile tek başına mücadele eden Ertuğrul, Abdurrahman’ı Moğolların içine yerleştirmeye çalışır. İşte Diriliş Ertuğrul 34. son bölüm ve daha fazlası..

        Kayı ve Dodurga boyları’ndaki beyler tıpkı politik istekleriyle hareket eden Korkut ve Tuğtekin gibi, Noyan tehlikesinin farkında değillerdir. Ertuğrul ise sakat kalan koluyla, bütün olumsuzluklara rağmen hiçbir tereddüt göstermeden, Moğollarla olan mücadelesine tek başına devam etme kararı alır. Bu uğurda yanı başında bulunan Alpları Doğan, Turgut ve Deli Demir de olacaktır.

        Ertuğrul, Noyan’ın Türkler’den savaşçı devşirdiğini bildiği için Moğol Birliği’nin içine Abdurrahman’ı sokmayı planlar. Ne var ki Abdurrahman, hain olduğu gerekçesiyle idam cezası almıştır. Babası Süleyman Şah’ın emaneti olan Abdurrahman’ın idam edilmesine ne Gündoğdu ne Hayme, ne de Ertuğrul razı gelmektedir. Ancak Gündoğdu ve Hayme’nin elinden hiçbir şey gelmemektedir. Bunu gören ve bütün vazifelerinden el çektirildiği için daha rahat hareket eden Ertuğrul, Abdurrahman’ı kaçırmayı başarır.

        Abdurrahman’ın kaçırılma olayına Ertuğrul’un dahil olduğunu bilen Hayme, obada daha büyük huzursuzluklar çıkmaması için oğlu Ertuğrul’u obadan sürgün eder. Artık Ertuğrul eli kılıç tutamayan, alplık görevinden uzaklaştırılmış, sürgün bir adamdır. uzaklaştırılmış, sürgün bir adamdır.

        33.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

        Kayı boyundan Ertuğrul arkadaşı Abdurrahman’ı ölümden kurtarabilecek mi? Ertuğrul’un görevlerinin kendisinden alınması ve alplıktan uzaklaştırılması, Kayıları ve Kayı Alpları’nda şok etkisi yaratmıştır. Bu durum obada büyük bir öfkeyi ortaya çıkarmıştır. Ertuğrul’un inadını ve mücadelesini yıkmak için hem içerideki hainler hem de dışarıdaki düşman Moğollar O’nu baskı altına almak istemektedirler.

        Ertuğrul, annesi Hayme ve ağabeyi Gündoğdu ile de zıt duruma düşmüştür. Aile içinde de problemler ve farklı görüşler baş göstermektedir. Dahası, obadaki beyler de tıpkı siyasi ihtiraslarıyla hareket eden Korkut ve Tuğtekin gibi, içlerini oyan büyük Noyan tehlikesinin farkında değillerdir. Kış bitiminde Moğol ve Selçuklu ordusu karşı karşıya gelene kadar, ana rahmi kadar huzurlu ve sıcak bir kış geçirmek, obanın ihtiyaçlarını gidermek telaşına düşmüşlerdir. Ertuğrul ise tüm bu olumsuz koşullara rağmen en küçük bir tereddüt göstermeden, mücadelesine tek başına devam etme kararı alır. Elbette yanında alpları Doğan ve Turgut ile Deli Demir de olacaktır. Halime ise karnında bebesi olmasına rağmen üzerine düşeni yapmakta bir an bile düşünmeyecektir. Ertuğrul, Noyan’ın Türklerden savaşçı devşirdiğini bildiği için, Moğol Birliği’nin içine Abdurrahman’ı sokmayı planlar. Ne var ki Abdurrahman, hain olduğu gerekçesiyle idamla yargılanmak için hapse atılır. Ertuğrul, amacına ulaşmak ve masum olduğunu bildiği Abdurrahman’ı kurtarmak için son derece tehlikeli bir plan yapar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ