Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ezgi Mola gelinlik alışverişinde

        HABERTURK MAGAZİN

        Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın başrolleri paylaştığı ‘Kocan Kadar Konuş: Diriliş’in gösterim tarihi belli oldu. 2016’nın ilk günü seyirciyle buluşacak filmde geleneklere meydan okuyan bir Türk kızının hikâyesi anlatılıyor. Filmde Hümeyra ve Nevra Serezli de rol alıyor.

        Başrollerini Ezgi Mola ile Murat Yıldırım’ın paylaştıkları ‘Kocan Kadar Konuş Diriliş’ adlı film, 1 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak. Geleneklere meydan okuyan, kalıplaşmış doğruların dışına çıkmaya çalışan ve bunun pek de kolay olmadığını gören genç bir Türk kızının hikâyesini anlatan filmin yapımcılığını BKM üstleniyor.

        Senaryosu Kıvanç Baruönü ile Şebnem Burcuoğlu’nun imzasını taşıyan filmin yönetmen koltuğunda da Kıvanç Baruönü oturuyor. Filmin Hümeyra, Nevra Serezli, Gülenay Kalkan, Eda Ece, Muhammet Uzuner, İsmail İncekara, Enis Arıkan, Bora Akkaş, Güven Murat Akpınar ve Burak Topaloğlu gibi isimlerden oluşan zengin bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

        Eğlenceli hikâyesiyle sinemaseverleri güldürmeyi hedefleyen filmin özellikle düğün hazırlıkları sahnesiyle beğeni toplaması bekleniyor. Filmde Ezgi Mola’nın canlandırdığı Efsun karakteri gelinlik denemesine cümbür cemaat gidecek. Gelinin pek de rahat geçmeyecek olan bu en mutlu günü, seyircileri çok eğlendirecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ