Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Rihanna'nın Work şarkısına çektiği klip yayınlandı

        Ünlü şarkıcı Rihanna "Work" şarkısına çektiği kliple adından yine söz ettirecek. Kliplerindeki cesur sahneleriyle bilinen Barbadoslu yıldız geçtiğimiz günlerde çıkardığı 'ANTI' isimli albümündeki ilk klibini 'Work' şarkısına çekti. Rihanna, klipteki seksi danslarıyla yine olay yaratacağa benziyor. Rihanna son olarak, Shakira ile düet yaptığı "Can't Remember To Forget You" şarkısına çektiği kliple çok konuşulmuştu.

        Rihanna son olarak, Shakira ile düet yaptığı "Can't Remember To Forget You" şarkısına çektiği kliple çok konuşulmuştu.

        RİHANNA KİMDİR?

        Rihanna, 20 Şubat 1988 tarihinde Barbados'ta doğdu. 7 yaşında şarkı söylemeye başlayan Rihanna, 15 yaşında "Combermere" adlı müzik okuluna gitti ve iki sınıf arkadaşıyla beraber müzik grubu kurdu.

        Barbados'lu şarkıcı Rihanna'nın kariyerii müzik yapımcısı Evan Rpgers'la tanışmasıyla değişti. Bu dönemde 4 demo şarkı çıkaran Rihanna'nın, sesini beğenen Def Jam Kayıt Şirketi'nin patronu Jay-Z, Rihanna ile hemen çalışmalarına başladı.

        2005 yılında ilk albümü olan Music of the Sun'ı çıkardı. 2006 yılına gelindiğinde ise A Girl Like Me adını verdiği ikinci stüdyo albümünü çıkardı. Bir sonraki yıl çıkarttığı Good Girl Gone Bad (İyi Kız Kötüye Gidiyor) albümünde imaj ve tarzını değiştirerek muhteşem bir çıkış yapan Rihanna, kendinden her yerde söz ettirmeyi başardı.

        2009 yılının son aylarında, 4. stüdyo albümü Rated R'ı çıkardı. Top 50 Digital Songs listesinde en çok satan ve en çok şarkısı olan isim olarak da rekoru vardır. 2008 yılının Dünyanın en çok satan Pop sanatçısı ve Yılın sanatçısı seçilmesi yanı sıra Dünya Müzik Ödülleri'nde yine aynı sene "En İyi Uluslararası Kadın Sanatçısı" seçildi ve BRIT Ödülleri dahil olmak üzere birçok yerden övgü aldı. 22 Bilboard Müzik ödülü, 8 tane Grammy, 8 American Music Awards ödülü topladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ