Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Snapchat'in ünlüleri!
        1

        Habertürk Magazin yazarı Esin Övet, Snapchat'in en meşhur isimlerini yazdı...

        2

        Merve Oflaz’ın set hallerine bayılıyorum. Sette her geçen anını ve zorlu set koşullarını ne kadar güzel bir hale ve eğlenceye dönüştürdüğünü gösteriyor.

        3

        Yüksel Ak kendisini takip eden birçok kişiyi kabul etmiyor. Çünkü, “Burası benim özel alanım ve arkadaşlarım görsün sadece” diyor. Evinde çocuklarıyla geçirdiği en güzel anları çekiyor.

        4

        Jessica Alba yemek yerken, makyaj yapılırken, uyurken, uyanırken kendini çekiyor. Kendine gelen hediyeleri de paylaşıyor. Şu aralar Paris’te ve her anını 8 saniye çekiyor.

        5

        Arda Turan da en güzel anlarını Snapchat’te yaşıyor. Hatta geçen gün kazandığı bir iddia sonucu arkadaşına ayaklarını yıkatıyordu.

        6

        Özge Ulusoy’un da rahat nefes aldığı bir alan Snapchat. O da en çok spor yaparken ve arkadaşlarıyla geçirdiği güzel anlarını görüntülüyor.

        10

        Buse Terim de Snapchat kraliçesi. Buse, burada kendi internet sitesiyle yaptığı seyahatleri ve mantıklı alışveriş adresleri gibi her detayı paylaşıyor.

        11

        Ve daha kimi ararsanız Snapchat’te eğleniyor. Dediğim gibi, trollerin olmadığı, sizi kimsenin didiklemediği, eleştirmediği özgür bir platform Snapchat. Şu aralar en özgür olduğumuz alan da diyebiliriz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ