Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Basra sıcakları bunaltıyor

        BASRA SICAKLARI BUNALTIYOR

        İşte Kral Kadir’le (İnanır), yazar dostum Rauf tamer’in hanımlara özel görüntüleri... Farklı kulvarda olmalarına rağmen, benzer özellikler taşırlar. Örneğin sinemamızın rakipsiz kralı Kadir İnanır, sert görünümünün yanında müthiş bir duygu adamıdır. Gerçek dostları için parçalanan güzel bir yapısı vardır. Ölçülü olmak kaydıyla her türlü espriye açıktır. Geçen hafta onu yakın arkadaşı Hasan sapmaz’la yakalayıp mayolu görüntüsünü alırken, sevgili kral gülerek “Allah bilir muzırlık yapıp bu fotoğrafın altına ‘Kadir para için soyundu’ esprisini yaparsın” dedi. sevgili krala cevabım “Kralın parası var, olsa olsa zevk için soyunmuştur” şeklinde oldu. sonra da karşılıklı kahkahalar attık.

        BÜYÜKADA MADEN: AĞUSTOS PARTİLERİ

        Ağustos ayı Büyükada’nın Maden tarafındaki dostlarımızın parti ayıdır. Her aile ayrı günlerde dillere destan partiler vererek yaz sezonuna “Elveda” der. sizlere 60’lı yılların sonlarına doğru verilen süper gecenin muhteşem üçlüsünü keyiflesunuyorum. Paris modasını İstanbul’la tanıştıran uluslararası moda virtüözümüz Bergin usberk (solda), Leyla safyurtlu ve Belkıs safyurtlu bu muhteşem davete katılanların ilgi odağı oldular. Her 2 leydinin kıyafetleri de Bergin usberk patentini taşıyordu.

        RAUF TAMER DE SOYUNDU

        Eski Babıali’nin nesli tükenmiş beyefendilerindendir sevgili Rauf tamer. o gün yaz sıcağından şikâyet ederken, kazara benim kadrajın içine takılıverdi. Ben “Yiğidin malı meydanda” esprisi içinde onu görüntülerken, “Güngör’cüğüm, biliyorsun hanım hayranlarım biraz fazla. İnşallah bu fotoğrafımı gazeteden kesip yatak odalarına asmazlar” diyerek bizi izleyen dostlardan bol kahkaha ve alkış aldı.

        Editörün notu: Aklından başka zoru olmayan Babıtelli Merkez Valisi yalan yazmaz, doğru yazdığı da görülmemiştir.

        ÖNEMLİ UYARI

        Yazarın kafa rahatsızlığı nedeniyle bu sayfada bulaşıcı hastalık (ebola virüsü) görüldüğünden, basın tarihinde ilk kez editör tarafından karantinaya alınmıştır...

        ‘MUTLU ETMEK İÇİN BİR ARADAYIZ’

        Tolga Çevik, 9’uncu sinema filmi ‘sen Benim Her Şeyimsin’ için kızı tuna ve oğlu tan’la birlikte kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu, “Ailece bu memlekete güzel şeyler vermeye çalışıyoruz. İnsanları mutlu etmek için bir aradayız” dedi.

        Armut dibine düştü. Tolga Çevik’in kızı Tuna (10) ile oğlu Tan (11) babalarıyla birlikte ‘Sen Benim Her Şeyimsin’ adlı filmde rol alıyor. Bir babakız hikâyesini konu edinen filmin senaristi ve yönetmeni olan Tolga Örnek, Tuna ve Tan ile önce deneme çekimi yaptı.

        İLK SİNEMA FİLMLERİ

        Yönetmenin seçimiyle ‘Sen Benim Her Şeyimsin’de rol almak isteyen Tuna ve Tan kamera karşısına geçerek babaları Tolga Çevik’le aynı filmde rol almaya başladılar. Daha önce ‘Arkadaşım Hoşgeldin’de sahneye çıkan, reklam filminde de babalarıyla rol alan Tuna ile Tan, ‘Sen Benim Her Şeyimsin’le ilk kez birsinema filminde oyunculuk yapıyorlar. Melis Birkan ile Cengiz Bozkurt’un da başrollerinde yer aldığı film aniden baba olduğunu öğrenen Sedat’ın yaşadıklarını konu edinirken izleyici kahkaha ile hüznü bir arada yaşayacak.

        ‘UMARIZ BEĞENİLİR’

        Tolga Çevik, “Hikâyesine bayıldığım bu filmde kızım ve oğlumlabirlikte oynama fırsatı bulduğum, onların da beni birlikte oynayacak kıymette görmeleri beni çok müteessir etti” diyor ve ekliyor: “Biz ailece bu memlekete güzel şeyler vermeye çalışıyoruz. Önce güzel yürekli 2 evlat yetiştirdik, şimdi de onlarla beraber insanları mutlu etmek için kamera karşısına geçtik. Umarız herkes bu filmi en az bizim kadar beğenir.”

        EKRANIN KÖTÜ ADAMI EVLENDİ

        Önümüzdeki haftalarda SHOW TV’de başlayacak olan ‘Cesur Yürek’ adlı dizide ‘Gevaşlı’ karakterini canlandıracak olan ekranın kötü adamı Şekip Taşpınar, sigortacı Berna Özdemir ile dünyaevine girdi. 44 yaşında nikâh masasına oturan Taşpınar, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ adlı dizidecanlandırdığı ‘Kibritçi Cevat’ karakteriyle beğeni toplamış ve geniş çevrelerce tanınmayı başarmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ