Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor ‘Şebnem Bozoklu bu skandalın üstesinden gelecektir’

        HT Masa ekibi, Şebnem Bozoklu’nun Bodrum kaçamağını ve fotoğrafların ortaya çıkması sonrası eşi Emre İzer’le ortak avukatları aracılığıyla yaptıkları “evlilikleri 10 ay önce fiili olarak bitti” açıklamasını masaya yatırdı.

        OBEN BUDAK: Boşanma ve çocuk gibi ailevi konuların saklanmasında sakınca görmüyorum. Dillendirmek istenmemesi normal. Kaçamak ise bomba olmuş. Halihazırda bitmiş bir evliliğin üzerine eğlenceli bir gece yaşanmış.

        REŞAT BALCIOĞLU: Şebnem Hanım, fotoğraf ve görüntüler ortaya çıkınca apar topar aldatan kadın pozisyonuna düşmemek için avukatı aracılığıyla “Bir hafta önce boşanma talimatı verildi” demiş. Bir oyuncu için negatif algı yaratabilir aldatan kadın olmak.

        İPEK DURKAL: “Ayrılacaklar” haberi çıktığında Bozoklu bunu reddetmiş, “Anne babalarımızın yüreğine indireceksiniz” demişti. Bu kez inmiştir herhalde. İkilinin arası tatsızdı ama yine de bir orta yol bulma ihtimali vardı. Bu fotoğraflardan sonra yok.

        ESİN ÖVET: Bir kadın olarak duruma çok üzüldüm. Keşke o durumda görüntülenmeseydi. Ancak “Böyle fotoğraf basılır mı?” diyenlere “Bu haberdir” diyorum. Ama Şebnem’in yapacağı güzel işlerle üstesinden geleceğini düşünüyorum.

        BÜLENT İPEK: Keşke ayrılığı haberler çıktığı zaman kabul etseymiş. Yalanlama pahalıya patladı. Ayrıca, eski bir Türk geleneği olarak donla denize girme akımını yaşattığı için Şebnem’i tebrik ediyorum.

        HT Masa ekibi bu hafta Şebnem Bozoklu’nun Bodrum kaçamağını, Serdar Ortaç’ın eşi Chloe ile ilgili açıklamalarını, bir çalışanının düğününe eşi Pınar Dilek’le katılan ve eski sevgilisi Bilge Öztürk’le karşılaşan Tarkan’daki değişimi, Bergüzar Korel hayranlarının oyuncu adına Çad’daki bir köye kuyu açtırmasını ve Serkan Uçar-Ceylan Çapa çiftinin “O şahıs bizimle denk değil” diyen Şebnem Çapa ve eşi Celal Çapa’yla aynı düğüne katılmasını masaya yatırdı.

        Şebnem Bozoklu, Bodrum’da sabah saatlerinde birlikte denize girdiği bir gençle dudak dudağa görüntülendi. Haberin ardından Bozoklu ve eşi Emre İzer’in avukatı, çiftin evliliğinin 10 ay önce fiili olarak bittiğini ve yasal sürecin başlamak üzere olduğunu açıkladı. Bu kaçamağa ve açıklamaya ilişkin neler söyleyeceksiniz?

        Oben Budak: Boşanma ve çocuk gibi fazlasıyla ailevi konuların saklanmasında bir sakınca görmüyorum. Dillendirmek istenmemesi normal. Kaçamak ise bomba olmuş gerçekten, halihazırda bitmiş bir evliliğin üzerine eğlenceli bir gece yaşanmış.

        Reşat Balcıoğlu: Şebnem Hanım eşi Emre İzer’den resmen boşanmayı beklemek istememiş, Bodrum gecelerinde tanıştığı erkek arkadaşı ile yeni bir aşka yelken açmış. Ancak fotoğraf ve görüntüler ortaya çıkınca apar topar aldatan kadın pozisyonuna düşmemek için avukatı aracılığı ile “Bir hafta önce boşanma talimatı verildi” demiş. Ne olursa olsun zaten ilişki bitmiş ancak resmi olarak bitmemiş. Çok cesurca bir hareket ama bunun artı ve eksileri olacaktır mutlaka. Özellikle bir oyuncu için bazen negatif algı yaratabilir aldatan kadın olmak.

        İpek Durkal: Birkaç hafta önce ‘ayrılacaklar’ haberi çıktığında Bozoklu bunu reddetmiş ve “Bu yalan haberle anne babalarımızın yüreğine indireceksiniz” demişti. Bu kez inmiştir herhalde... Bildiğim kadarıyla, Bozoklu ve eşinin arası tatsızdı ama yine de bir orta yol bulma ihtimali vardı. Bu fotoğraflardan sonra yok... Bozoklu’nun bugünlerde gösterime çıkacak filminin gösterimi de sanırım ertelenir. Fotoğrafların yayınlandığı gün Bozoklu kendisini eve kapattı ve kimseyle konuşmadı. Evli ve ünlü olduğunu unutursak, romantik bir görüntü ama unutursak... Allah yardımcısı olsun.

        Esin Övet: Bir kadın olarak duruma çok üzüldüm. Keşke Şebnem o tarz bir durumda, savunmasız bir şekilde görüntülenmeseydi. Ancak bir gazeteci olarak “Böyle fotoğraf basılır mı?” diyenlere “Yapacak bir şey yok, bu haberdir” diyorum. Ama Şebnem’in oyunculuğuyla ve yapacağı güzel işlerle her şeyin üstesinden geleceğini düşünüyorum.

        Bülent İpek: Eski bir Türk geleneği olarak donla denize girme akımını yaşatan Şebnem Bozoklu’yu tebrik ediyorum. Yıllar önce İstanbul Boğazı’nda donla denize girenlerin engellenmesiyle ilgili kampanyalar vardı hatta bazıları bu hareketi donla denize girerek protesto ediyordu. Fiili olarak bitmiş bir evlilik söz konusu. Keşke eşiyle ayrılığını ilk haberler çıktığı zaman kabul etseymiş. Yalanlama Şebnem’e pahalıya patladı. Şöhretlilerin magazinle ilk sınavı önemli gerçekten.

        "SERDAR ORTAÇ KARİYERİNİ HEBA EDİYOR"

        Serdar Ortaç’ın HT MAGAZİN’den Nuri Altuntaş’a verdiği röportaj bu hafta çok konuşuldu. Şarkıcı, eşi Chloe’yi evlenmeden önce 3-5 sene boyunca parasında gözü olup olmadığını test etmek için gizlice gözetlediğini açıklarken “Ben öldükten sonra param ona kalsa sevinirim. Varsın paramı karım yesin” dedi.

        O.B.: Ekim yiyecek zaten, evlilik bu yüzden yapılmıyor mu? Her anlamda hayatının yarısı oluyor evlendiğin kişi. Ömrünü veriyorsun, para nedir ki?

        R.B.: İnsan evleneceği veya evlenmek istediği bir kadını “Paramda gözü mü var, benimle param için mi evleniyor?” diye nasıl gözetler anlayamadım. Güvene dayalı olmayan evlilikler zaten bozulmaya mahkûmdur.

        İ.D.: Parası kaldıysa yesin tabii... Serdar Ortaç’ın tüm kazancını kumarda kaybettiğini biliyoruz.

        E.Ö.: Serdar Ortaç evlendiğinden beri yazıyorum, bana kızıyor ama Serdar para, pul, Chloe ve hastalığı derken kendi kariyerini yok ediyor farkında değil. Son 2-3 senedir Serdar’dan başka bir şey dinlemez olduk. Kendisiyle yüzleşmesi gerektiğini fark etmeli.

        B.İ.: Başarısının sırrı samimiyetinde. Serdar Ortaç benim gördüğüm en samimi ünlülerden. O ne diyorsa ilgiyle okuyorum. Herkesin saçma bir gizem, sır peşinde koştuğu şu ünlüler dünyasında Serdar Ortaç, vaha gibi

        K.K.: Serdar Bey, eşinin ‘sevgisinden’ emin olmak için keşke onu bir Ferhat gibi dağ delmeye yollasaymış! Chloe’nin bu açıklamadan sonra ne düşündüğünü merak ediyorum doğrusu. “Testi geçtim” diye mutlu mu olmuştur acaba?

        "HAYRANLARI KOREL'E DEĞER KATIYOR"

        Bergüzar Korel Universal Fan Club, Afrika ülkesi Çad’daki bir köye Korel adına kuyu açtırdı. Korel hayranlarının bu zarif hediyesi hakkında neler söyleyeceksiniz?

        O.B.: Harika bir hediyeymiş gerçekten. Fanları Bergüzar’ı ne güzel tanımış ve hediyeyi yapıştırmış

        R.B.: Bergüzar Korel sosyal sorumluluk projelerinde ve toplumsal hareketlerde aktif olmayı seviyor. Bu kişiliği sayesinde bazı sivil toplum örgütleri onu bağrına basıyor. Bence gurur duyulacak bir hareket! Afrika susuzlukla mücadele ediyor. Bergüzer Hanım’ın daha çok yardım amaçlı etkinliklere katılacağını düşünüyorum.

        İ.D.: Ben geçen yazımda ‘Korel’in fanlarının fanıyım’ diye söyledim zaten. Bu kadar kaliteli, akıllı hayran grubu herkesin başına. Kimin fanları kim adına kütüphane yaptırdı, hatıra ormanı oluşturdu, su kuyusu açtı... Korel’e de değer katan bir fan gurubu var. Tebrik ediyorum.

        B.İ.: Bizim yıllardır ‘hayran’ diye bildiğimiz bu kitlenin yeni adı fan oldu. Eski starlar hayran kitlesinin korkusundan evlenmezdi. Yeni starlar da fan kitlesinin korkusundan sürekli sosyal medyada paylaşım yapmak zorunda hissediyorlar. Yoksa tehdit, şantaj gırla gidiyor. Neyse ki Bergüzar Korel’in aklı başında bir fan kitlesi var da popüler kültürün bu çok önemli tüketici topluluğuna dönük umudumuz arttı. Darısı diğer ünlülere.

        K.K.: Ünlülerin fanları sosyal medyada hayranı oldukları sanatçıların fotoğraflarının altına “Çok seviyorum”, “Bayılıyorum” falan yazacağına ya da onları eleştirenlere hakaretler yağdıracaklarına Bergüzar Korel’in fanları gibi böyle şık hareketler yapsınlar...

        "TARKAN NİHAYET HAYATIN İÇİNE KARIŞMAYA BAŞLADI"

        Üç ay önce Pınar Dilek’le evlenen Tarkan, eşiyle birlikte bir çalışanının düğününe katıldı. Düğünde eşiyle eski sevgilisini ayaküstü tanıştıran Megastar, birçok davetliyle fotoğraf da çektirdi. Yıllardır “İnsan içine çıkmıyor” diye eleştirilen Tarkan evlendikten sonra bazı kurallarından sıyrılıyor mu yoksa?

        O.B.: Çok planlayarak yapılan hareketler değil bunlar gibi geliyor bana. Tarkan bir arayışta ama sonuçtan ne çıkacak onu merak ediyorum. Bu zamana kadar içine kapandı ama huzura eremedi demek ki, şimdi sarayından daha çok dışarı çıkıyor. Yalnızlık bıkılacak bir şey, Tarkan bile olsan.

        R.B.: Tarkan bence yıllarca yapması gerekeni evlendikten sonra yapıyor. Evlendikten sonra çok değişti. Hayatın içine girdi, gülüyor, eğleniyor, halkla temas kuruyor, eşine yemek yapıyor, baba olduktan sonra bebek arabasıyla çocuğunu gezdirirken Tarkan’ı görürseniz şaşırmayın. Düşünsenize yıllarca Tarkan milli maça bile gitmedi, bir kez alelade bir restoranda yemek yemedi, sinemaya gitmedi, sanki Mars’ta yaşıyormuş gibi davrandı. Aslında hayatın içinde olmanın daha keyifli ve daha mutlu eden bir şey olduğunu yeni anladı Tarkan. Umarım böyle devam eder.

        İ.D.: Aslında olay göründüğü gibi değil. Tarkan o gece Bilge’nin geleceğini biliyordu. Bilge de Tarkan ve eşinin orada olacağını biliyordu. Hepi topu 30 kişilik bir davet zaten. Tarkan yıllardır birlikte çalıştığı Özlen’in nikâhına gitti, şahitlik etti ve hemen ayrıldı. Eğlenceye kalmadı. Giderken de anı olsun diye oynarmış gibi poz verdi. Bilge biraz geç geldi nikâha, o esnada Tarkan ayrılıyordu. Ayaküstü bir selamlaşmanın ardından Tarkan eşiyle birlikte oradan ayrıldı. Yani içeride kalmış falan değil. Dolayısıyla Tarkan değişti diyemem...

        E.Ö.: Tarkan değişti hepimiz farkındayız. Ama işte o değişimin nedeni olan kadını da merak ediyoruz. Ölüyoruz hatta.

        B.İ.: Tarkan’ın katıldığı düğün, yıllardır yanında çalışan birinin düğünüymüş. Ozan Çolakoğlu’nun bile düğününe gitmeyen Tarkan’ın arkadaşının düğününde halay çekmesi şaşırtıcı gelmişti. Ama işte o vefalı patron, beraber çalıştığı arkadaşının mutluluğunu paylaşmış.

        K.K.: Bu haber Tarkan’ın ‘yaşadığını’ gösteriyor. Umarım bundan sonra da daha çok insan içine karışır.

        ‘ŞEBNEM ÇAPA AİLESİNİ İKNA ETTİ"

        Selma Çilek ve Sinan Çiftçi’nin düğününe Serkan Uçar-Ceylan Çapa çiftinin yanı sıra “O şahıs bizimle denk değil” diyen Şebnem Çapa ve eşi Celal Çapa’nın da katılması dikkat çekti. Düğünde tanıştıkları söylenen dörtlünün ilişkileri bundan sonra nasıl seyreder?

        O.B.: Ceylan mutlu galiba, Çapa Ailesi’nin konuyu sorun edeceğini zannetmiyorum. Şebnem Çapa, Ceylan’ın arkadaşı gibidir, davetlerde bile birlikte görürüz. Kızı isteyince yelkenler suya inmiş olabilir.

        R.B.: Belli ki kadının fendi kadına yetmemiş. Anlaşılan Ceylan Çapa annesini ikna etmiş ve sevgilisini ailesiyle bir araya getirmiş.

        İ.D.: Ceylan ile Serkan birlikte olduğu müddetçe Ceylan’ın anne babası içlerinden gelmese de ilişkiyi kabul etmiş gibi davranacaktır.

        E.Ö.: İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş. Eğer ortada gerçek aşk varsa anne ve babanın söylediği boş oluyor biliyorsunuz. Örnekleri var

        B.İ.: İrem Derici’nin sevgilisinin annesi gibi Ceylan Çapa’nın annesinin de bu inatlaşmada kaybedeceği belliydi. Bu devirde 30’larına yaklaşmış yetişkin çocuklanın kimle ilişki yaşayıp yaşamayacağına karışan ebeveynleri kim dinler? Bir de gönül işlerinde büyük konuşmamak gerek.

        K.K.: Büyük lokma yiyip büyük konuşmamak lazım. Hele bu aşk meşk meselelerinde bir şey söylerken biraz daha düşünmek en iyisi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ