Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Buse'den göbek şov

        Buse Terim, 3 aydır aldığı derslerin ilk sınavını ablasının geçen haftaki kına gecesinde verdi.

        HT MAGAZİN - ÖZEL HABER

        DÜĞÜNDE HER ŞEY MÜKEMMEL OLSUN

        Terim Ailesi düğüne hazırlanıyor! Türk futbolunun ‘İmparator’u Fatih Terim’in büyük kızı Merve bu hafta sonu Ahmet Baran Çetin’le evlenecek. Aile, Four Seasons Otel’deki düğünün mükemmel olması için kılı kırk yararken Buse Terim’in, ablasının düğünü için 3 aydır oryantal Asena’dan ders aldığı ortaya çıktı.

        ASENA’YLA BİRLİKTE ŞOV YAPTILAR

        Çok sevdiği ablasının düğününde profesyonel bir oryantal gibi raks etmek isteyen Buse Terim, aldığı derslerin ilk uygulamasınıda geçen hafta Adile Sultan Sarayı’ndaki kına gecesinde yaptı. Buse’nin hocası Asena’yla yaptığı şov davetlilerden tam not aldı. Geceye 10 arkadaşıyla birlikte katılan Ahmet Baran Çetin'de Buse’nin şovuna bayıldı...

        HT MAGAZİN YAZARI ÜNAL DEMİRKAYA YAZDI

        İmparotor lakaplı Fatih Terim, 4 Şubat’ta büyük kızı Merve’yi nişanlısı Ahmet Baran Çetin ile evlendiriyor. Bu evlilik öncesi Merve Terim ilk önce bazı arkadaşları ve aile üyeleriyle birlikte Nahide’de bir kına gecesi eğlencesi düzenledi. Hatırlarsanız masalarda şişme erkeklerin bulunduğunu da yazmıştım. Daha sonra da Merve Terim için Adile Sultan Korusu’nda yaklaşık 200 kişilik bir kına gecesi eğlencesi yapıldı. Merve Terim’in kardeşi Buse Terim bu gece için aylar öncesinden hazırlık yapmış. Ama bu hazırlık başka hazırlık. Ablasının kına gecesinde profesyonel bir dansöz gibi göbek atıp raks etmek istediği için oryantal Asena’dan kına gecesinin üç ay öncesinden göbek atma kursları almaya başlamış. Çok sevdiği ablasının bu özel gecesinde güzel bir şey yapmak isteyen Buse Terim, Adile Sultan’daki kına gecesinde Asena ile birlikte sahneye çıkarak göbek şov yapmışlar. Geceye daha sonra 10 arkadaşıyla birlikte katılan müstakbel damat Ahmet Baran Çetin ve davetliler göbek şovlarına bayılmışlar. Buse Terim, ablasına güzel bir sürpriz yapmış. Diğer yandan da göbek danslarına imrenen kadınları da hırslarından çatlatmış.

        GELİN HAMAMINA GİTTİLER

        Merve Terim, düğün öncesi bütün âdetleri yerine getiriyor! Terim, önceki günde gelin hamamına gitti... Hamamı kapatan müstakbel gelin ve arkadaşları, hem brunch yaptı hem de eğlendi. Gelin hamamında davetlilere 20 santim çapında, ortası tuğralı bakır, üzeri gümüş kaplamalı tepsi ve üzerinde Merve Terim yazan sabunlar dağıtıldı.

        HT MAGAZİN / Zafer AKBAŞ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ