Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Fiyatını ikiye katladı

        Bu yıl fiyatını ikiye katlayan Boz, 1 milyon lira alacak. Medya dünyasının popüler isimleri son zamanlarda yaptıkları anlaşmalarla banka hesaplarını ikiye katlamaya devam ediyor. Bugün'ün haberine göre, Megastar Tarkan’dan sonra şimdi de şarkıcı Murat Boz, bir içecek firmasıyla 1 milyon liralık sözleşmeye imza atıyor. En son ‘O Ses Türkiye’ yarışmasındaki jüri üyeliğiyle milyonları ekran başına kilitleyen sanatçı, firmanın hem reklam filmlerinde oynayacak hem de firmanın sponsorluğunda gerçekleşecek konserlerde sahne alacak.

        BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ

        Murat Boz, 2010 yılında yine aynı içecek firmasıyla anlaşmış ve bunun karşılığında 450 bin lira almıştı. Aradan iki sene geçtikten sonra ünlü şarkıcı fiyatını ikiye katladı. Sanatçı, bu yıl ki kampanyadan tam bir milyon lira alacak. Murat Boz’un kampanya fotoğrafları ünlü fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı tarafından çekilecek. 2010 yılında da firmanın reklam yüzü olan Murat Boz, ‘Hayat Sana Güzel’ kampanyasıyla büyük ses getirmişti.

        1.8 milyon lira aldı

        ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında Murat Boz’la birlikte jüri üyeliği yapan Hadise’de artan ününü paraya çevirmişti. Birkaç saniyelik reklam kampanyası için sanatçı 1.8 milyon lira almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ