Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Malkoçoğlu'nun DNA'sı bozuk

        Yılların oyuncusu, sanat hayatında 49 yılı dolduran aktör Cüneyt Arkın, Hayatın İçinden programında Osmanlı tarihini işleyen dizilerle ve yeni jönlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ceren Akdağ Şahin’in sorularını yanıtlayan Arkın, yeni Malkoçoğlu Burak Özçivit’e yüklenmeye devam ederken Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin genç yıldızı Aras Bulut’u yere göğe sığdıramadı.

        ARAS BULUT İYNEMLİ

        Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde yer alan muhteşem bir oyuncu. Müthiş. İfadeleri, duyguları, bakışlarıyla yönlendiriyor ve geçişleri harika. Bir anda 5 ifade görebiliyorsun. Çok genç ama demek ki bu yıllara gelinceye kadar bir şeyler yaşamış da onu bu hale getirmiş. O azabı çekmiş belli. Bu işte, oyunculukta “varmak” dediğimiz yerde.

        BURAK ÖZÇİVİT

        Yakışıklı oyuncu için “DNA’sı ile oynanmış ürün gibi. Çok güzel fiziği var fakat durgun, sıcaklık yok. Ayrıca vücudu kaskatı, kullanamıyor” diye konuşan Arkın, eğitim alsa da Özçivit’in sadece teknik öğrenebileceğini belirtti.

        KIVANÇ TATLITUĞ

        Televizyondaki programları takip ettiğini belirten Arkın, Kıvanç Tatlıtuğ’un rolü gereği vücudunu geliştirmesini takdir ettiğini belirterek “Gözlerinden öpüyorum onun. Mesleği için fedakârlık yapmış” dedi.

        CEMAL HÜNAL

        Osmanlı dizisi “Osmanlı Kıyam”da at üstünde yeteneklerini sergileyen Cemal Hünal’ı değerlendiren Arkın, “Harika bir oyuncu. At üstünde, dörtnala giderken, ok atışını gördüm harika. Oyuncu cesaretli olacak. Onda var. Ayrıca oyuncu gündemle, felsefeyle, psikolojiyle ilgilenecek. Hepsi var Cemal’de” dedi.

        GAZETE HABERTURK HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ