Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Demet Akalın rotyı değiştirdi

        Magazin dünyasında küsüp barışmalarıyla ünlü olan Demet Akalın, bu alışkanlığından bir türlü vazgeçmiyor. Yaz başında, uzun süredir küs olduğu Ece Erken ve Hande Yener ile barış çubuğu yakan Akalın, geçtiğimiz günlerde ise yakın arkadaşı Alişan ile küsmüştü. Günaydın'ın haberine göre, ünlü şarkıcı, Twitter üzerinden atıştığı Alişan için "Su kurnazı" demişti. Alişan da Demet Akalın'la aralarının bozulmasına, aralarında laf taşıyan ortak arkadaşları Ayşe Yıldız'ın neden olduğunu söylemişti.

        TAKİBE BAŞLADI

        Demet Akalın, Alişan'la arası bozulduktan sonra, uzun zamandır küs olduğu eski vokalisti Seda Önder'le yeniden görüşmeye karar verdi. Bir süre Alişan'la birlikte olan Önder'i, ünlü şarkıcıdan ayrıldıktan sonra vokalistliğinden kovan ve Twitter'da da bloklayan Akalın, geri adım attı. İşine son vermekle Önder'e haksızlık yaptığını söyleyen Akalın, genç kadınla yeniden görüşmek istediğini; kendisini Twitter'dan takip etmeye başlayarak gösterdi. Önder de Akalın'ın attığı adımı gördü ve ünlü şarkıcıyı Twitter'da takip etmeye başladı.

        Barışı Twitter'dan ilan eden Akalın, eski vokalistine "Cumartesi kız kıza buluşalım derim, ne dersiniz? Tekneyle Büyükada nasıl?" mesajı gönderdi.

        Önder ise Akalın'a "Bana uyar. Issız bir yer olsun rahat rahat içimizi dökelim" diyerek yanıt verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ