Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Dizilerin yabancı oyuncuları

        MAGAZİN SERVİSİ

        Bu sezon ekranlardaki Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Uçurum, Kayıp Şehir, Krem, Son Yaz Balkanlar 1912 ve Atlılar dizilerinde Alman, İtalyan, Brezilyalı, Bulgar, Arnavut ve Makedon oyuncular rol alıyor

        KAPIYI ALMAN CAROLINE AÇTI

        Dizi ligi, Spor Toto Süper Lig’e yabancı oyuncu sayısında kafa tutuyor! Büyük bir rekabetin yaşandığı yerli dizi piyasasında eski ve yeni birçok yapım kadrosunu güçlendirmek için yabancı oyunculara rol veriyor. İki sezondur ekranlarda fırtına gibi esen Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin Carolin’i Alman oyuncu Wilma Elles’in başarısı yabancı oyunculara kapıları açtı. Uçurum dizisinde Türk oyuncularla birlikte İtalyan oyuncular Lavinia Longhi ve Denise Capezza başrolü paylaştı.

        GÖKÇE BAHADIR’A YABANCI JÖN

        BU sezonun iddialı dizisi Kayıp Şehir’de Gökçe Bahadır’ın karşısında Arnavut oyuncu Nik Xhelilaj rol alıyor. Xhelilaj, Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu gibi jönlerle yarışacak. Yeni dizilerden Krem’de ise Rüya karakterine Brezilyalı güzel Larissa Gacemer hayat veriyor. Yakında ekrana gelecek olan Son Yaz Balkanlar 1912’de Makedon oyuncu Luran Ahmedi, Atlılar dizisinde ise Maxim Genchey ve İrmena Chicikova ile birlikte birçok Bulgar oyuncu rol alacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ