Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Gece âleminde Aziz Yıldırım sürprizi...

        HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI

        Bir yıl cezaevinde yattıktan sonra 6 ay önce serbest kalan ve son dönemde Aykut Kocaman krizi yüzünden zor günler geçiren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım önceki gece eşi Gonca Yıldırım’la eğlence turuna çıktı! Geç saatlerde Günay Restaurant’a giden Yıldırım’ın ricasıyla Ferhat Göçer programını 45 dakika uzattı

        FELEKTEN BİR GECE

        Şike davası nedeniyle 1 yıl cezaevinde kalan ve 6 ay önce serbest bırakılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önceki akşam Mayıs 2011’de evlendiği eşi Gonca Yıldırım ve dostlarıyla birlikte felekten bir gece çaldı. Son günlerde teknik direktör Aykut Kocaman krizi yüzünden sıkıntılı günler geçiren Yıldırım gece geç saatlerde Günay Restaurant’a gitti. Programını bitirmek üzere olan Ferhat Göçer, Aziz Başkan’ın ricasıyla 45 dakika daha sahnede kaldı.

        SABAHA KADAR EĞLENCE

        FERHAT Göçer’in şarkılarına eşlik eden Aziz Yıldırım ile eşi Gonca Hanım’ın mutlulukları dikkat çekti. Gonca Hanım’ın şarkı aralarında sık sık eşine sarıldığı ve kulağına bir şeyler fısıldadığı görüldü. Bu arada Fenerbahçe taraftarları Aziz Başkan’la fotoğraf çektirmek için etrafını sardı. Gonca Hanım, eşinin taraftarlarla fotoğrafını kendisi çekti. Aziz Yıldırım ve eşi Gonca Hanım, Günay’dan sonra Mecidiyeköy’deki Face Kulüp’te Ferman Toprak’ı dinlemeye gitti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ