Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Günün adamı: Kaan Urgancıoğlu

        Sosyetenin ünlü simalarından Derin Mermerci ile yaşadığı aşkı dillerden düşmeyen oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Beyoğlu’nda bir barda sevgilisini saçından tutup kapıya sürüklediği haberleriyle anılıyor.

        HT MAGAZİN / BÜLENT İPEK

        Oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi Derin Mermeci'yle kavgası günün konusu oldu. Kaan Urgancıoğlu İzmir sosyetesinin yakışıklısıydı. İstanbul'da oyuncu oldu. Eğitimini de aldığı mesleğinde olgunluk dönemini yaşamaya başlamıştı. En son Cem Uzan ile birlikte olan sosyetik güzel Derin Mermerci ile aşkı dillerden düşmüyordu. Öyle ki ikili birlikteliklerinin üçüncü ayını büyük bir davetle kutlamış, o davet, kendileri gibi oyunculuk ve sosyete camiasını bir araya getirmişti. Ancak henüz dördüncü ayına girmeden bir kıskançlık tartışmasından çıktığı söylenen Beyoğlu'nda bir mekanda kavgaya tutuştular. Hatta öyle ki görenlerin anlattığına göre Kaan Urgancıoğlu, ağzını kapatmaya çalışan sevgilisinin saçını kavrayıp barın kapısına doğru sürükledi. Yakın arkadaşı Rıza Kocaoğlu daha büyük bir rezaleti önlemek için Kaan Urgancıoğlu'nu yumruklayarak kendine getirdi. Kaan Urgancıoğlu ise bu şiddet olaylarını kabul etmeyen bir açıklama yaparak sadece sert tartışma yaşadıklarını dile getirdi.

        KARAOĞLAN'LA OYUNCULUĞA BAŞLADI

        Kaan Urgancıoğlu, tanınmış bir ailenin oğlu olarak İzmir'de dünyaya geldi. Türk Koleji ve Amerikan Koleji'nden sonra İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde Sermaye Piyasası ve Borsa eğitimi aldı. Başarılı bir finansçı olma hayalleri kurarken karşısına oyunculuk teklifleri çıkmaya başladı.

        Yapımcı Abdullah Oğuz 2002 yılında Suat Yalaz'ın çizgi romanını televizyona uyarlamaya hazırlanırken Karaoğlan rolü için hem oyunculuk yeteneği olan hem yakışıklı, hem ata binebilen hem de tanınmamış bir yüz arıyordu. Aradığı kişi Kaan Urgancıoğlu'ydu.

        ABDULLAH OĞUZ KEŞFETTİ

        Dizinin ömrü beklenenden kısa oldu ancak yapımcı Abdullah Oğuz ona sonsuz güveniyordu ve yeni bir gençlik projesi olarak çekilmeye başlayan "Kampüsistan"da esas oğlan rolünü de ona verdi. Artık genç kızların peşinden koştuğu bir genç stardı. Ancak hızlı başlayan kariyeri, yanlış proje seçimleri ve biraz da şanssızlıkla tökezlemeye başladı. Oynadığı projelerin bir kısmı tutmadı. Kısa süreli rollerde, yardımcı karakterler canlandırmaya başlarken bir yol ayrımına geldiğini hissetti. Artık bir meslek olarak düşünmeden başladığı oyunculuğu ya profesyonel olarak yapacak ya da bırakıp finansçı olacaktı. 2008'de oyuncu olmaya karar verdi ve New York'taki Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk okulunu gördü. Amerika'dan döndükten sonra Dürüye'nin Güğümleri dizisiyle komedide kendini denedi ve başarılı oldu. Son olarak sezon başında "Düşman Kardeşler" dizisinde başrol oynadı.

        DEMET AKBAĞ OYUNCU YAPMIŞ

        "Oyunculuğa tamamen macera olsun diye başladım" diyen Urgancıoğlu o süreci şöyle anlatmıştı: "Üniversite öğrencisiydim. Demet Akbağ, Meral Okay'la görüşmüş ve benim Karaoğlan rolünde başarılı olabileceğimi söylemiş. Daha sonra beni ANS'den aradılar, ata bindiğimi de öğrenince Karaoğlan'a başladım."

        BERRAK TÜZÜNATAÇ'LA İLİŞKİSİ KISA SÜRDÜ

        Kaan Urgancıoğlu geçtiğimiz yaz aylarına kadar ilişkilerini göz önünde yaşayan bir ünlü değildi. Bilinen ilk ünlü sevgilisi Azap Yolu dizisinde başrolü paylaştığı Melisa Sözen'di. İkilinin ilişkilerinin de dizi gibi çok uzun sürmediği konuşuldu. Amerika'da oyunculuk eğitimi alıp dönünceye kadar magazine malzeme olmayan Urgancıoğlu, geçtiğimiz yaz Berrak Tüzünataç aşkıyla bir anda gündeme geldi. Berrak Tüzünataç'ın Çeşme'deki bir mekanda şezlongda yakalandığı oyuncu Çağatay Ulusoy'la ilişki yaşadığı sanılırken asıl ilişkiyi Berrak Tüzünataç'la yaşadığı ortaya çıktı. Hatta Berrak Tüzünataç, sevgilisini Çanakkale'deki Düşman Kardeşler dizisinin setinde bile yalnız bırakmıyordu. Bu ilişki de yaz kadar kısa sürdü ve Ekim ayında sosyetik Derin Mermerci ile ilişki yaşamaya başladı.

        KAAN URGANCIOĞLU

        DOĞUM TARİHİ: 8 Mayıs 1981

        DOĞUM YERİ: İzmir

        EĞİTİMİ: Özel Türk Koleji, Özel Amerikan Koleji, Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa, New York Stella Adler Studio of Acting'de oyunculuk eğitimi

        DİZİLERİ VE FİLMLERİ:

        Karaoğlan – (Karaoğlan)

        Kampüsistan – (Tolga)

        Seni Çok Özledim – (Ateş Erturç)

        Körfez Ateşi

        Sessiz Gece – (Anıl)

        Yeniden Çalıkuşu – (Ali)

        Ispanaktan Nağmeler

        Ah Polis Olsam – ( Komiser Yardımcısı Nezih)

        İlk Aşk – (Arif Ege)

        Azap Yolu – (Yiğit)

        Gülpare

        Son Ders: Aşk ve Üniversite – (Ulaş)

        Tutsak – (Mehmet)

        Limon Ağacı – (Kaan)

        Acayip Hikayeler

        Düşman Kardeşler (Mehmet)

        DERİN MERMERCİ

        DOĞUM TARİHİ: 1981

        DOĞUM YERİ: İSTANBUL

        AİLESİ: Mehmet Ata - Ender Mermerci çiftinin en küçük kızları.

        Ablaları Tansa Ekşioğlu ve Yosun Reza.

        EĞİTİMİ: Paris Sorbonne'da pazarlama okudu. New York Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ