Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Rüzgâr'ın doktoru suçlamaları reddetti!

        HT GAZETE

        "Ameliyatla erkek oldum" açıklamasıyla son günlerin en çok konuşulan sanatçılarından Rüzgar (Nil) Erkoçlar'ın doktoru kaynak gösterilerek, sadece memelerini aldırdığı, penis taktırmadığı iddia edildi. Dedikodulara çok üzülen Erkoçlar ilk ve son kez açıklama yapıyorum diyerek şunları söyledi: "Yaşadığım zorlu süreci atlatmaya çalışırken her gün gazetelerde hakkımda 3. şahısların ortaya asılsız haberler atması benim için hiç de kolay değil.

        Yaşadığım süreçle ilgili çok baskı gelince her şeyi Ayşe Arman'a anlattım. Çünkü daha önce bu konuda duyarlı röportajlar yapmıştı."

        YAZILANLAR DOĞRU DEĞİL

        "Bu röportajdan sonra hiçbir yerde hiçbir şey yazmadım. Twitter ve Facebook hesapları bana ait değildir. Bilgi işlem merkezine başvurularak hepsi kapatılmasına rağmen tekrar tekrar açılmaya, ağzımdan yazılar yazılmaya devam ediyor. Ameliyatımdan sonra sağlığımla ilgili aşamalı süreç hala devam etmektedir.

        YASAL İŞLEM BAŞLATIYOR

        "Bugün televizyon programında ameliyatımı yapan doktordan alındığı söylenen bilgi konu edilerek başkalarının hayatları üzerinden kendisine yeni bir gündem başlığı çıkarmaya çalışan bazı kişilerin yaptıkları karşısında ben de kişisel haklarımı korumak adına yasal süreç başlatacağım. Bir doktorun Hipokrat yeminini bozması bir yana, vicdan ve etik kuralları hiçe sayması anlaşılır gibi değildir."

        "BEN SADECE MEME KÜÇÜLTTÜM"

        Op Dr. Hanife Akınoğlu ise suçlamaları reddetti: "Rüzgar'ın sadece göğüs küçültme ameliyatını ben yaptım. Bir teşekkür almak yerine suçlamalarla karşılaşıyorum. Ben ilk kez size konuşuyorum. Rüzgar'ın göğüs küçültme ameliyatını yaptım sadece. Bir arkadaşın aracılığıyla geldi. Hatta para bile almadım sayılır, çok cüzzi bir ücret, normalde selam bile verilmez o paraya. Mesele bu değil ki. Ben hipokrat yeminini bozmuş gibi yansıtılıyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ