Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Neslihan Darnel boşandı

        HT MAGAZİN

        Filenin sultanı Neslihan boşandı. Milli takım ve Eczacıbaşı voleybol takımının demir yumruk lakaplı başarılı oyuncusu Neslihan Darnel ile eşi Galatasaray voleybol şube sorumlusu Orkun Darnel 10 gün önce anlaşmalı olarak boşandılar. 2006 yılında evlenen ve bir çocukları bulunan çiftin örnek gösterilen evliliklerinin bitişi spor dünyasını da şaşırttı.

        Neslihan Darnel'in avukatı Savaş Adalet, yaptığı yazılı açıklamada, ''Müvekkilem Sayın Neslihan Darnel eşi Orkun Darnel'le 21 Mart 2013 günü karşılıklı saygı çerçevesinde, uygarca anlaşarak evliliklerine son vermişlerdir. Her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz'' ifadesini kullandı.

        RED HOT'IN BASÇISINDAN İLANI AŞK

        Neslihan Darnel, geçen yaz da İstanbul konseri öncesi Londra olimpiyatlarında ABD ile oynadığı maçı izleyen müzik grubu Red Hot Chili Peppers'ın basçısı Michael Peter Balzary'nin twitter'dan ilanı aşkta bulunmasıyla gündeme gelmişti. Neslihan'ın evli ve çocuklu olduğunu öğrenmesinin ardından da “Tabii ki gerçek bir şey değil, sakin olun” yazmak zorunda kalmıştı. Konsere bileti olan Neslihan Darnel, "Konsere gitmeme kararı aldım. Bu eşimin değil, kendi kararım. Çıkan haberlerden rahatsız oldum" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ