Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sadri Alışık 90. doğum gününde törenle anıldı

        HT MAGAZİN

        20 yıl önce yitirdiğimiz Türk sinemasının unutulmaz ismi Sadri Alışık önceki gün 90. yaş gününde Zincirlikuyu Mezarlığı’nda gerçekleştirilen törenle anıldı.

        Usta sanatçının sevenleri, dostları ve yakınlarının katıldığı törende İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği tarafından yapılan, usta aktörün ‘Ah Güzel İstanbul’ filmiyle efsaneleştiği ‘Haşmet İbriktaroğlu’ karakterinin heykeli büyük dikkat çekti.

        Duygu dolu anların yaşandığı törende başta Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık olmak üzere Safa Önal, Songül Öden, Demet Evgar, Üstün Akmen, Biket İlhan, Levent Can ve Anta Toros gibi birçok önemli isim hazır bulundu.

        Törende özel olarak hazırlanan, üzerinde Sadri Alışık’ın oynadığı filmlerin afişleri bulunan çikolatalar dağıtıldı. Kerem Alışık “20 yıldır her sene annemle beraber ağırladığımız babamın dostlarını, sevenlerini ve meslektaşlarını bu sene onsuz bir şekilde ağırlamaktan derin üzüntü duyuyorum. Her sene olduğu gibi bu sene de bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ederim’’ dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ