Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zehra Çilingiroğlu, önceki gece sabaha kadar eğlendi
        1

        Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN

        Birlikte rol aldıkları reklam filminde annesi Hülya Avşar’a “Annaaa” diye hitap etmesiyle gündemde olan Zehra Çilingiroğlu, önceki gece sabaha kadar eğlendi. Gazetecilerden kaçan Çilingiroğlu’nun erkek arkadaşı polis çevirmesine takıldı

        2

        ARKADAŞLARIYLA SABAHA KADAR EĞLENDİ

        Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu, önceki gece Nişantaşı’ndaki Sess Bar’da eğlendi. Mekâna Sercan Yaşar adlı erkek arkadaşıyla gelen Çilingiroğlu, çıkışta görüntü vermemek için elinden geleni yaptı. Ancak 17 yaşındaki Zehra’nın kaçış serüveni başarısızlıkla sonuçlandı.

        3

        ERKEK ARKADAŞI POLİS ÇEVİRMESİNE TAKILDI

        Çıkışta fotoğrafları çekilen Zehra, taksiyle uzaklaştı. Kuruçeşme’de bir benzinlikte Sercan Yaşar’ın otomobiline binmeye hazırlanan Çilingiroğlu, gazetecileri görünce taksiye döndü.

        4

        Zehra’nın gitmesi üzerine sinirlenen erkek arkadaşı, polis çevirmesinden kaçmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

        5

        Polis kontrolü sırasında araçtan inmeyen ve eliyle yüzünü saklayan Sercan Yaşar, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Silin o fotoğrafları” diye bağırdı.

        6

        17 YAŞINDA BARA NASIL GİRDİ?

        Henüz reşit olmayan 17 yaşındaki Zehra Çilingiroğlu’nun Sess Bar’a kimlik kontrolü yapılmadan alınması tartışma konusu oldu.

        7

        Zehra'nın babası Kaya Çilingiroğlu ise konuyla ilgili şunları söyledi: "Hülya Avyalık’a gitti. Zehra düzeni bozulmasın diye evde kaldı. Nasılsa evde çalışan kadın var diye tamam dedim. Aradım ‘evdeyim’ dedi. Gece saat 12’de dışarıya çıksa nereden bilirim.

        8

        Annesi yokken artık ben de kalacak, bitti o iş. Araba alacaktım, vazgeçtim. Gece 5’te dışarıda ne işi var. Hülya da evde çalışan kadınla yolları ayıracak, bize haber vermesi gerekirdi.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ