Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Habertürk'ten dev anket! Best of the Best kim? ‘Best of the Best’i HT MAGAZİN okuyucularının oyları belirleyecek

        Ünlü organizatör Erkan Özerman’ın 28 yıldır düzenlediği Best Model of Turkey yarışmaları ilk gününden bu yana sadece podyumlara yeni isimler kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda dizi ve sinema sektörüne damga vuran yıldız isimlerin de önünü açıyor. HT MAGAZİN olarak bugüne kadar yolu Best Model yarışmasından geçen ve yıllar içerisinde Türkiye’nin sevgilisi olan yıldızlar arasında ‘Best of the Best’i seçmeye karar verdik.

        OY YAĞIYOR!

        Uzun tartışmalar sonrasında onlarca isim arasından seçtiğimiz 10 erkek ve 10 kadın ‘Best Model’ arasından Best of the Best’in belirleneceği dev ankete oy yağıyor. Siz değerli okurlarımızın katkısıyla Kenan İmirzalıoğlu’ndan Kıvanç Tatlıtuğ’a, Serkan Çayoğlu’ndan Çağatay Ulusoy’a, Deniz Akkaya’dan Selma Ergeç’e ve Begüm Kütük’ten Sema Şimşek’e kadar son 20 yılda Türkiye’nin popüler kültürüne önemli katkıları bulunan isimler arasından seçilecek olan ‘Best of the Best’i, 15 gün sonra yine gazetemizde açıklayacağız. Herkese bol şanslar, ‘Best of the Best’ olan kazansın!

        ‘HEPSİ BENİM EVLADIM’

        BestModel’in yaratıcısı Erkan Özerman, bu büyük yarışmayla ilgili şunları söyledi: “Yarışmayı büyük bir merak ve ciddiyetle her zaman olduğu gibi izleyeceğim. Ama benim bir tercihim olamaz. Çünkü bir anne ve babaya hangi çocuğunu en fazla seviyorsun diye sorarsanız cevap alamazsınız. Tabii normal şartlar altında... Benim için hepsi eşit değerde, sevdiğim, hayat yolunda onlara öncülük yaptığım, öğretmenlik, yönetmenlik yaptığım, onların başarılı olmaları için elinden geleni yapmış bir yöneticiyim. Bu sebepten ben tercih yapamam. Fakat böylesine muhteşem bir olaya Habertürk her zaman olduğu gibi öncülük yaptı. Bunda sonra söz halkımızındır. Sonucu ben de merakla bekliyorum...”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ