Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Paramparça'nın 24. bölümünde nefesler tutalacak

        Paramparça, 11 Mayıs Pazartesi akşamı 24. bölümüyle 20.30’da Star TV’de.

        GÜLSEREN EVİ TERK EDİYOR

        Gittikleri restoranda Gülseren’in hakarete uğramasıyla çılgına dönen Cansu ortalığı birbirine katar. Üzerine bir de, Cihan ve Gülseren’in ‘yasak aşk’ haberi eklenir. Olanlara daha fazla dayanamayan Gülseren, Cihan ve Cansu’nun tüm engelleme çabalarına rağmen evi terk eder.

        BEN ANNEMİ İSTİYORUM

        Cansu da tıpkı öz annesi Gülseren gibi inatçı çıkmıştır. Gülseren ne kadar kaçarsa kaçsın Cansu pes etmez. Ölümden dönen Hazal’ın şımarıklıkları ise artık arkadaşlarını da bezdirir ve Hazal bir anda kendisini yapayalnız bulur. Üstelik Cihan da O’nun rol yaptığının farkına varmıştır.

        İKİ KIZIM VAR AMA YAPAYALNIZIM

        Cansu’dan ayrılmak zorunda kalan; Hazal’a ise bir türlü ulaşamayan Gülseren isyan eder: “İki kızım var ama yapayalnızım!”

        Gülseren’in peşine adam takan Rahmi Bey, Dilara’ya bazı itiraflarda bulunur. Rahmi Bey’in Gülseren’e bu kadar acımasız davranmasının sebebi aslında kendi geçmişinde gizlidir.

        BEN SENİN KIZIN DEĞİLİM!

        Öz babası Özkan’ın velayet davası açtığını öğrenen Cansu, Özkan’ın karşısına çıkarak hesap sorar. Özkan, “Ben senin kızın değilim” diyen Cansu’nun kalbini yeniden kazanmak için bir plan yapar ama her şeyi yüzüne gözüne bulaştırır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ