Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Feryal Gülman boşanma sürecinde yaşadıklarını anlattı

        REŞAT BALCIOĞLU / HT MAGAZİN

        23 yıllık eşi Kemal Gülman’dan haziran ayında boşanan Feryal Gülman içini HT Kulüp Genel Yayın Yönetmeni Reşat Balcıoğlu’na döktü. Kendisini 22 yaşında genç bir kızla aldattığı iddiasıyla eski eşi Kemal Gülman’a 100 milyon maddi 100 milyon manevi tazminat davası açan Feryal Gülman, geçtiğimiz haziran ayında tek bir kuruş bile alamadan boşanmıştı.

        ‘AŞKI DÜŞÜNECEK ZAMANIM YOK’

        Boşanmanın ardından yaşadıklarını anlatan Feryal Hanım, “Nasıl zor boşanıldığını gördüm. Boşanmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bir daha asla evlenmem. Yeniden aşk yaşayabilir miyim bilmiyorum. İnanın bunu düşünecek zamanım bile olmadı. Ama yine de büyük konuşmamak lazım, bu işler kısmet. Dünyada en zor şey ölüm ve boşanma’’ diye dert yandı. Hiçbir zaman maddiyatta gözü olmadığını öne süren Feryal Gülman, onur savaşı verdiğini ve aldatıldığını ispatlayacağını söyledi. Boşanma süresinin devam ettiği iki yıl boyunca zor günler geçiren Gülman, “Büyük bir travma yaşadım, üç ay evden çıkmadım. Aldatıldığımı biliyordum hatta bir gün sevgilisiyle gittiği otelin kapısında bekledim her şeyi gördüm, bana kimse aksini ispat edemez’’ diye konuştu. Yakınlarının kendisine bu işin peşini bırakmasını öğütlediğini anlatan Feryal Hanım sözlerine şöyle devam etti: “Herkes bana ‘Paran mı yok niye hâlâ uğraşıyorsun?’ diyor. Ama ben onur savaşımı devam ettireceğim. Ne olursa olsun onun beni aldattığını herkes öğrenecek.’’

        DEĞDİ Mİ KEMAL?

        Eski eşi Kemal Gülman’la boşandıktan sonra bir daha hiç karşılaşmadıklarını belirten Gülman, “Eski eşini bir yerde görse ona ne söylemek ister?’’ sorusuna, “Gerek var mıydı böyle olmasına, değdi mi Kemal? Keşke böyle olmasaydı... Umarım bütün bu olanlara değmiştir’’ demek isterdim cevabını verdi. Tüm hayatını oğlu Aslan Kemal’e adadığını ve oğlunun mutluluğu için elinden geleni yapacağını söyleyen Feryal Gülman, eski eşi için ‘’Kemal, dilerim baba olduğunu bir gün hatırlar’’ diyerek sitem etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ