Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şarkıcı Linet'e sevgilisinden anlamlı hediye

        Linet 41'inci yaş gününü yakın dostları ve Fransız sevgilisi ile beraber Nişantaşı'nda St. Regis otelde kutladı. Doğum günü pastasını üflemeden önce 41 kere Maşallah olsun hepimize diyerek doğum günü pastasını üfledi.

        Sabah'ın haberine göre pastasını üflerken tuttuğu dileği muhabirlerle paylaşan Linet; "Bu yıl artık mutluluk dolu çoluğa çocuğa karışacağım bol başarı dolu bir yıl diledim." açıklamasında bulundu.

        Fransız sevgilisi tarafından güzel şarkıcıya 400 avro değerinde spor bir otomobil hediye edildiği sorulunca şaşkınlığını ve mutluluğunu gizleyemeyen Linet; "Aslında bu hediye için doğum günü hediyesi de demek çok doğru olmaz. Evet erkek arkadaşımdan böyle bir hediye aldım. Fakat bu sadece doğum günü hediyesi aynı zamanda bizim düğün arabamız olacak."

        Güzel şarkıcı, bu yıl içinde evleneceği müjdesini de muhabirlerle paylaşmış oldu. Tam olarak bir tarih vermek istemediğini nazardan çok korktuğunu söyleyen Linet, "inşallah bu yıl içinde bende düğünümü gerçekleştirmiş olurum" dedi.

        Bu özel gecede Linet'i yakın dostları Selami Şahin ve eşi, Muazzez Ersoy ve O Ses Türkiye finalisti Aziz'de yalnız bırakmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ