Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 'Bu aşk Caner’in geçmişe sünger çektiğinin kanıtı’

        HT MAGAZİN

        HT MASA ekibi bu hafta Kayahan’ın eşi İpek Açar ile kızı Beste Haravon arasındaki gerilimi, Caner Erkin’in üniversiteli güzel Dilan Sunar ile yeni aşka yelken açmasını, RTÜK’ün Gülşen’le ilgili cezasını, Aslı Enver-Murat Boz çiftinin yazın evleneceği haberlerini, Bade İşçil ve eşi Malkoç Sualp’in yeniden yollarını ayırmasını, Sarıoğlu çiftinin garajındaki otomobillerin değerinin 5 milyon TL’ye ulaşmasını, Bergüzar Korel’in ilk albümünü ve ‘Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ filmini masaya yatırdı

        Asena Atalay’dan boşanan Caner Erkin çok geçmeden Antalyalı üniversite öğrencisi Dilan Sunar ile yeni bir aşka yelken açtı. Caner Erkin’in, Sunar’la Asena’dan boşanmadan önce tanıştığı da söylentiler arasında. Magazin basını yeni bir ‘Asena Erkin’ kazanır mı sizce?

        Esin Övet.: Caner aşkı hak ediyor. Asena hakkında bir sürü aşk haberi çıktığında çok güzel idare etti. Hiç konuşmadı, çirkinleşmedi. Boşanmış bir adam. Eşine de saygı göstermiş. Hakkını yememeli. Caner tabii aşk yaşayacak. Hak ediyor.

        Kadir Kaymakçı.: Caner Erkin özel hayatıyla ilgili dedikodular nedeniyle çok yıprandı. Ama gerçekten güçlü birisiymiş, her şeye rağmen yıkılmadı. Boşanma sürecini bazıları gibi eline yüzüne bulaştırmadı. Antalya’da yeni sevgilisiyle ağaç diplerinde liseli âşıklar gibi öpüşmesi geçmişe bir sünger çektiğinin kanıtı. Magazin basını yeni bir Asena Erkin değil ama yeni bir Dilan Sunar kazanır bence! Bu yaz gözler Dilan Hanım’da olacaktır.

        Oben Budak: O biraz zor. Asena ve Caner’in arasındaki özel bir aşktı, çocukları da bunun en büyük kanıtı. Her ilişkisinin böyle yaşanacağını sanmıyorum. Zaten ayrılık sonrası ilk ilişkiler genelde geçiş ilişkileridir, çok derine inmez.

        Bülent İpek.: Milli takım kampı sırasında bu aşk buluşması, 3 tur çapraz koşu antrenmanından daha iyi gelmiştir Caner’e. Bence Euro 2016’da bu moralle kapasitesinin zirvesine çıkacak. Caner Erkin, tam bir aşk adamı. Medeni boşanma sonrası bu kez liseli âşıklar gibi kamptan kaçıp ağaç altlarında kız arkadaşıyla buluşurken gördük.

        ‘RTÜK’ün hakaretamiz açıklaması çok yanlış’

        RTÜK, “Telefonla arkadaşlık hizmeti veren kadınların reklamına benziyor” diyerek Gülşen’in ‘Dan Dan’ klibini yayınlayan kanallara uyarı cezası verdi. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Gülşen, “Kadınlık onuruma ağır bir saldırı gerçekleşti, yasal yollara başvuracağım” dedi.

        E.Ö.: Korkunç bir olay. Bir kadın olarak aklım almıyor. Ben bu klibi izlerken hiç aklıma gelmedi. RTÜK üyelerinin fantezi dünyası inanılmaz genişmiş. Aklımızda olmayan bir şeyi aklımıza soktular.

        O.B.: RTÜK artık ne yapacağını şaşırdı herhalde. Artık kliplere-dizilere ceza kesmiyor bir de çirkin benzetmeler kullanıyor. Gülşen sonuna kadar haklı. Davasını açsın tabii ama ne işe yarar bilemedim.

        K.K.: Koskaca RTÜK’ün böyle ‘dan dun’ bir açıklama yapıp klibe ceza vermesi bence yanlış! Gülşen’in klibi erotik değil olsa olsa ‘erütük’tür.

        B.İ.: RTÜK’ün anlamsız cezalarına alıştık da bu hakaretamiz ceza açıklamasına alışkın değiliz ve alışmak istemiyoruz. Televizyonlara çekidüzen vermesi için kurulan RTÜK de bunu yaparsa onlara kim çekidüzen verecek?

        ‘Her ünlü bir gün evliliği tadacaktır’

        Birlikte olduklarını 1.5 ay önce Instagram’dan ilan eden Aslı Enver ve Murat Boz’un haziranda evleneceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Sizce ‘yılın çifti’ evlenecek mi?

        O.B.: Bence evlenirler. 35’ine gelip de ‘Evlenmeliyim, çocuğum olmalı’ tribine girmeyen adam görmedim. Erkek doğası bunu gerektiriyor, bu yüzden fırsatlar hemen değerlendiriliyor. Teoman evlendi yahu, daha ne olsun.

        E.Ö.: Evlensinler bence. Çok yakışıyorlar.

        K.K.: Nedir bu evlenme merakı anlamıyorum. Sevgili olan herkes koştur koştur evleniyor. Biraz durun, gençsiniz, takılın.

        B.İ.: Her ünlü bir gün evliliği tadacaktır. Evlilik rüzgârından her ünlü nasibini alacak. Neredeyse evlenmeyenin albümünü kimse satın almayacak, dizisini izlemeyecek algısı hâkim.

        ‘Beste küçük hesaplar peşinde’

        Kayahan’ın eşi İpek Açar ile kızı Beste Haravon, merhum sanatçının yaş gününü ayrı kutladı. Bu gerilim ne zaman bitecek?

        O.B.: Miras kavgası sona ermeden aradaki buzlar erimeyecek. Para konusu ailelerin arasını öyle bir açıyor ki geriye dönülmüyor.

        E.Ö.: Hiç hoş değil birinin arkasından mevzuların bu kadar uzaması. Sanırım bitmeyecek.

        K.K.: Kayahan ‘sevgili eşi’ ile ‘biricik kızı’nın şu çekişmesini görse, “Allah’ım neydi günahım” diye isyan ederdi! Hem yazık, hem ayıp... Her ikisi de Kayahan’ın anısına saygıdan susmalılar artık!

        B.İ.: Doğukan Manço’nun, Ali Sunal’ın, Kerem Alışık’ın babaları için düzenlenen anma törenlerine katılmadığını düşünebilir misiniz? Mümkün değil. Oysa Beste, Kayahan’ın bu toplumun bir ortak değeri olduğunun farkına varamıyor. Küçük hesaplar peşinde.

        ‘Bu boşanma güzel reality şov olur’

        Boşanma dilekçelerini geri çeken oyuncu Bade İşçil ve eşi Malkoç Sualp yine ayrılık kararı aldı. İşçil, “Olmadı, olduramadık” açıklamasıyla noktayı koydu.

        O.B.: Bade’nin boşanması bir reality şov halinde sunulsa ne güzel olurdu. Maşallah her detayı biliyoruz, bari dizi haline gelse aynı zamanda izlemiş de olurduk.

        K.K.: Bade Hanım ile Malkoç Bey boşanır mı bilmiyorum ama ben ‘onlarla ilgili bu konudan’ boşanıyorum! Bir daha duymak bile istemiyorum. Oh be!

        B.İ.: Kabak tadı deyiminin vücut bulmuş hali ikisi. Olan çocuklarına oluyor. Egolarından arınamayan hırslı insanlar bence ikisi de.

        ‘Bu işin kazananı filmin sponsoru THY Olur’

        Merakla beklenen ‘Batman v Superman: Adaletin Şafağı’ filmi 5 günde 530 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. Filme ve bu rekor hasılata ilişkin neler söyleyeceksiniz?

        E.Ö.: Ben kesinlikle Superman’ciyim. Çoğu kişi Batman’i daha karizmatik buluyor. Çünkü zengin. Ama Superman gibi uçamıyor. Bence her konuda Superman.

        O.B.: Sırf ‘beğenmedim’ yaftasını yapıştırmak için izlendi bu film galiba. Evet çok gişe yaptı ama beğenenlerin sayısı fazla değil. Eminim ikincisi çekildiğinde de aynı gürültü kopacak. İnsanların memnuniyetsiz tavırları film eleştirilerine bile yansıdı artık.

        K.K.: Film bizim Recep İvedik’in dövüşlü olanı işte! Gişesine gelince adamların sadece 5 günde yaptığı hasılatla bizim Yeşilçam’da yılda çekilen 100-150 filmin bütçeleri karşılanır, üste kalan parayla da tüm seyircilere patlamış mısır ısmarlanır.

        B.İ.: Gişe hasılatında ne kazandığını bilmem ama bu işin kazananı filmin sponsoru THY olur. Global anlamda çok doğru bir yerde kendini gösteriyor.

        ‘Şarkı söylemek Korel’e yakışmış’

        Bergüzar Korel, Sezen Aksu’nun 12 şarkısını caz formunda seslendirdi. “Hayalimin peşinden gittim” diyen Korel, oyunculukta olduğu gibi şarkıcılıkta da kendisini ispatlayabilir mi?

        E.Ö.: Bergüzar Korel inanılmaz güzel projeler yapıyor. Bu da onlardan biri olmuş. Kesinlikle doğru proje.

        O.B.: Aykut Gürel’in eline sağlık valla, Sezen Aksu şarkılarını ne kadar güzel bir hale getirmiş. Ve evet konsept caz olunca Bergüzar Korel’in sesi de şarkılara fena olmamış.

        K.K.: Bergüzar Korel’e yakışmış şarkı söylemek.

        B.İ.: İyi şarkıcılar çıksaydı, müzik piyasası eskisi gibi kendi starlarını yaratsaydı Bergüzar Korel şarkı söylemeye cesaret edemezdi. Cesaret etse de bu kadar olay olmazdı. Şarkıcının olmadığı yerde oyuncudan konser bekleyecek hale getirdi müzik yapımcıları bizi. Bu arada Bergüzar da son derece başarılı tabii.

        ‘Sabri kazandığı milyonları rahat rahat harcıyor’

        Lamborghini’si ve ultra lüks Mercedes cipi bulunan Sabri Sarıoğlu, bu kez eşine elektrikli BMW aldı. Sarıoğlu çiftinin garajındaki otomobillerin değeri 5 milyon TL’ye ulaştı.

        E.Ö.: Birileri zengin, birileri fakir. Dünyanın maalesef iğrenç kanunu bu. Çalışıyor, kazanıyor alıyor. Kimseyi ilgilendirmez.

        O.B.: Eşitsizlik dünyanın her alanına işlemiş, bu yüzden ortada şaşırtıcı bir şey yok. Kadınların parmaklarına geçirebilmek için krize girdikleri elmas yüzükler Afrika’da sağlıksız koşullarda çalıştırılan çocuklar tarafından çıkarılıyor. Sabri de milyonlar kazanıyor ve dolayısıyla milyonları rahat rahat harcıyor.

        K.K.: Sabri Bey eşine elektrikli otomobil alabilir ama ben kendisinden elektrik alamıyorum! Adam işini yapıyor, para kazanıyor, alıyor. Kime ne?

        B.İ.: Galatasaray’ın en istikrarlı adam Sabri. Lüks arabalara o binmesin de yıllardır maça çıkmayan Hamit Altıntop mu binsin?

        MASA'nın altındakiler

        Yeni yaşını Bomonti’deki bir mekânda kutladıktan sonra sevgilisi Hazal Emre ile basına görüntü vermemek için klasik magazin numarasına başvurup arka kapıdan kaçmaya çalışan ama yine de yakalanan Yalın.

        Deliormanlı filminin galası sonrasında düzenlenen after party’de birbirlerine ağır sözler sarf edip kavgaya tutuşan Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu.

        MASA'nın üstündekiler

        İtalya'nın Floransa şehrinde düzenlenen ‘Middle East Now Film Festivali’nde dört filmi gösterilecek yönetmen Yeşim Ustaoğlu.

        Yaptığı müzik albümüyle, boşbulduğu meydanı sesi, yeteneği ve çalışanlığıyla doldurmayı başaran Bergüzar Korel.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ