Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cem Yılmaz'ın, Attila Özdemiroğlu'nun cenazesindeki görüntüsü şaşırttı

        Usta müzik adamı Attila Özdemiroğlu'nun dün Levent Camisi'ndeki cenazesine Cem Yılmaz da katıldı. Posta'da yer alan haberde ünlü komedyenin Zülfü Livaneli'nin omuzuna kapanarak uzun uzun gülmesi dikkat çekti. Yılmaz'ın bu görüntüsü, 'Bu kez güldürmedi!' diye yorumlandı.

        CEM YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

        Ünlü komedyen bu haberler sonrasında Twitter hesabından, "Bi kare fotoğrafla "gülmek" ve cenaze merasimde saygı temalı magazini gördüm ve anladım ki insanlar gerçekten kalpsiz. İnsan insana gülümser." notunu paylaştı

        Ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan usta müzisyen, yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle 2014 yılından bu yana çoklu organ yetmezliği tanısıyla tedavi görüyordu. 73 yaşında hayata veda eden Attila Özdemiroğlu için ilk olarak Levent'teki Afet Yolal Camisi'nde cenaze namazı kılındı.

        İkindi vakti kılınan cenaze namazında, ünlü müzik adamının eşi Hepgül Hepbir, kızı Yaprak Özdemiroğlu, yakınları, Müjdat Gezen, yönetmen Safa Önal, Sezen Aksu, Selami Şahin, gibi çok sayıda sanatçı dostları ile CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak, eski CHP'li Aylin Nazlıaka ve gazeteci Ertuğrul Özkök gibi sanat, siyaset ve basın camiasından çok sayıda sima yer aldı.

        Attila Özdemiroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, alkışlar eşliğinde karanfiller atılarak cenaze aracına konuldu. Ünlü müzisyenin naaşı, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ